חתולי הפרא

*חמודה

New member
חתולי הפרא../images/Emo41.gif

אני מתה על חתולי הפרא ועל השיר אני בך מעוניין (דומינו כמובן ! ) הנה הוא בשבילכם...מקווה שלא יהיו טעויות ( "החיוך שבליבך, הסיכה בשיערך, כבר אני לא יודע איך לנשק לך את החיך. המבט שבעיניי ,קורא לאהבה אלי, מצום גדליה עד חודש מאי, אני בך מעוניין. מחכה לך בשדה , אני חתיך אני מודה, למרות שיש מעריצות, אותך אני לא מפסיק לרצות. הלב שלי כבר מתפוצץ , אולי עלי לא מרגישים, איך לא אכלתי חודשים, כי אני בך מעוניין.. פזמון: מעוניין בלילה וביום. מעוניין בקור וגם בחום. מעוניין בשמש העולה, אז אנא אנא אל תהיי חולה! בזכותך יבוא שלום, אם תרצי זה לא חלום. את חודרת אלי לנשמה, אני מעוניין ואת יודעת במה. אני מעוניין, אני מעוניין. זהו...זה רק חצי שיר, אבל זה מעביר ת´מסר ( :

keren007

New member
המשך......./images/Emo41.gif

הברבור שבלבי מבקש לפרוש כנף, אני רוצה להתרומם ןלעשות ניתוח אף בשבילך עשיתי פן, וזה היה לי די קשה, את הרי יודעת ש- אני בך מעוניין. ואף אחד לא האמין שבגללך אני משמין בשבילי זה מצוין אני מעוניין, הההההא!!! מעוניין בלילה וביום מעוניין בקור וגם בחום (ובחום) מעוניין בשמש העולה אז אנא, אנא אל תהיי חולה בזכותך יבוא שלום אם תרצי זה לא חלום (לא לא לא!!!!) את חודרת אלי לנשמה אני מעוניין ואת יודעת במה, אני מעוניין, אני מעוניין, אני מעוניין!!! גולדי! נוסטלגיה.....

למעלה