חתולים..

טרה10

New member
חתולים..

אחרי הצבא היתה לי חתולה..בקיבוץ..אף חתול לא הפריע לנו.וכך גם לחברתי לימים אשתי..כעת בחצר בערד-יש חתול ג'ינג'י-עם זנב שעיר ששורד כבר הרבה זמן. אני מאכיל אותו..ויש בסביבה עוד כמה שמנסים להצטרף לארוחה. הבוקר-נתתי לי אוכל לאחר שוידאתי שאין חברים בסביבה. תוך דקותיים הגיעו עוד שניים מהשכנים.והשאלה שלי היא: האם הם עוקבים אחרי הנעשה.או אולי הם מריחים..!

erika6

New member
טרה 10 לחתולים יש חוש ריח../images/Emo108.gif

מפותח לכל דבר וגם לאנשים. הם יודעים היטב ממי לפחד ולמי לגשת, הם מכירים אותך כמביא אוכל ולא רוצה להרעות להם. לי יש חתול בבית סיאמי ומפונק אך בחוץ בחצר הבנין יש הרבה חתולים. אינני צריכה לקרוא להם הם פשוט צצים משום מקום ומסתכלים לי בידים מה הבאתי להם.

טרה10

New member
חושב שזה הריח..מקוה שהם לא קוראים

את המחשבות של הג'ינג'י בעל הזנב העבה.אגב האמא שלו-מאז 6-7 שנים- גרה בבית שכן-חושבת שהיא יודעת שזה הבן שלה.?

erika6

New member
טרה10 אני חושבת שכן.../images/Emo108.gif

יש פורום חתולים בתפוז אולי שם אפשר לקבל תשובה יותר מדוייקת. הנה אני שולחת לך תמונת חתולים נוספת

erika6

New member
אני חושבת אם הם יקראו גם נקבל

אולי תשובות מהם

טרה ,הם עוקבים מריחים ושומעים

לי יש כ10 כאלו
והכי חשוב,תדאג שתמיד יהיו מים בחצר.

בת אל 7

New member
בהקשר לחתולים...נזכרת היתה לי

לפני שנים חתולה...היות והביאה כמה פעמים גורים, ורצינו לחדול מכך באותם ימים(אולי גם היום) קיבלה כדורים נגד הריון אותם כדורים שנשים לוקחות בשם אורג"סט בני היה אז בן שבע , בא לבית מרקחת לקחת את הגלולות עם מרשם הרוקח הסתכל עליו ושאל אותו עבור מי הגלולות ?, והוא ענה בתמימות עבור החתולה שלי, עד היום אני נזכרת וצוחקת הוא לא נתן לו את הגלולות עד אשר אני התערבתי.

למעלה