חתולים עזרה דחוף

חתולים עזרה דחוף

לפני כמה שבועות החתולים שהיו באים לאכול אצלי נכנסו לביתי בנגוד לאסור שלי וסרבו לצאת. מרב כעס לא שלטתי בעצמי והכיתי אותם. עתה הם שונאים אותי ולא רוצים קשר אתי. מה אעשה? אני מצטער ואוהב אותם ורוצה שיחזרו אלי.

התגובה שמתחת היא בדיוק פשר

בתור אחד שקורא לעצמו אדם אוהב וחושב בהכאת חתולים אתה לא אוהב ובטח שלא חושב על ההשלכות למעשים

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחצופ לא ......../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא יפה להכות חתולים או חיות בכלל ...... ועוד אתה מצפה שהם יתייחסו אליך ???? במידה ואתה לא יודע חתולים שומרי טינה ולא נאמנים לרוב ....

amirgoo

New member
אתה גם

אתה גם תכה את בת זוגתך ואת הילדים שלך בטעות? מחוסר שליטה? נראה לך בכלל הגיוני התירוץ המטומטם הזה? אם אתה אדם אוהב וחושב אז תרחיק ממך כל בעל חיים וכל יצור שאתה עשוי להכות בטעות. אני חושב שאיך להחזיר את החתולים לא צריך להיות הדאגה הכי הגדולה שלך...

LoveRo

New member
לאדם הלא אוהב ו הלא חושב...

אדם שאומר על עצמו שהוא אוהב וחושב זה אדם מתנשא... לדעתי. ועובדה שאתה לא כזה אוהב ונחמד... אם אתה מכה יצורים חסרי ישע שסך הכל חשבו שהם יכולים להיות בבית שלך... למה הכנסת אותם מלכתחילה אותה מדבר עליהם כאילו היו בני אדם... שהם לא רצו לצאת... כאילו הם עשו זאת בכוונה. החתול רואה שמתייחסים אליו טוב אז הוא חושב שהוא יכול גם ליהשאר... והוא רוצה, אז למה להרביץ?

למעלה