חתולים ותוכים

weiss15

New member
חתולים ותוכים

יש לי 4 חתולים בבית וכלוב גדול מאוד 2*2*1 מלא בתוכנים בחוץ עד היום לא היה בעיות אבל הם אני יוכל לגדל קוקטייל האכלת יד בבית?

bilbolim

New member
אממ....

לי יש שני חתולים ותוכית באותו חדר (החדר שלי כמובן) שנימצא בעליית גג ולכן תמיד הכי חם, חתול אחד 24 שעות ביממה נימצא בחדר הזה והשנייה חצי יום בערך, הם ממש לא מתעניינים בתוכית ואפילו מפחדים ממנה בגלל ששאנטי שלי אל תשאלו איך היא מחסלת מי שנוגע בכלוב שלה (חוץ ממני) והחתולים למזלם הרע קפצו על הכלוב, הפספוסה הקטנה רצה אליהם החטיפה להם ביס חזק ומאז הם מפחדים להסתכל עליה והיא כמובן אוהבת לרדוף אחריהם.

bilbolim

New member
שחכתי להוסיף

שאצלי התוכית הגיעה לפני החתולים... אצלך זה שונה כי התוכי ייכנס לטריטוריה של החתולים וקוואקר הוא תוכי שיידוע באופי החזק הטריטוריאלי שלו. קוקטייל יותר רגוע... עדיף שהתוכי יהיה בכלוב שאתה לא תהיה לידו ושיהיה לו כלוב גדול ומלא בצעצועים. אני לא חושבת שאם יש לך חתולים זו סיבה שלא תגדל תוכי.

תראה....

לי היו בבית ציפרים וחתולים(לפני שבנינו את הכלוב בחוץ) והחתול ניסה פעם או פעמיים לקפוץ על הכלוב... הוא ראה שאנחנו כועסים עליו והבין שזה אסור.. לאט לאט הוא הסתפק בלרבוץ ליד הכלוב ולבהות בו.. כשכל פעם גירשנו אותו גם משם הוא וויתר בסוף על הרעיון וחי עם הציפרים בשלום...

godofcontrol

New member
זה לא אמור להיות בעיה גדולה

לי חתולה 8 תוכונים ו2 קוקוטלים החתולה שלי אוהבת לבהות בתוכים אבל שמה זה נגמר, ומה שאני חושב שמוזר חלק מהתוכים באים להסתכל אליה.

למעלה