חתולים וצעצועים
שלום, לואי היום כבן 8 חודשים. כשלקחנו אותו קנינו כמה צעצועים רכים שישחק וינשך אותם במקום את הידיים שלנו. מיותר לציין שהוא מת עליהם, סוחב אותם בשיניו לכל מיני מקומות מסתור וגם למיטה שלנו כשהוא הולך לישון. יש לו נטייה מוזרה לאכול חוטים ושרוכים, כמה פעמים מצאתי את עצמי מושכת לו מהפה/הגרון שרוך משחק שלא החבאתי טוב אחרי שסיימנו לשחק. ופעם אחת גם מהישבן
(אין לי מושג מתי הוא הספיק לאכול אותו...). מאז כל השרוכים והחוטים מוחבאים היטב... בקיצור, רציתי לדעת האם זה בסדר להשאיר לו את כל הצעצועים האלה. יהיה לו מאוד קשה לנתק את הגפיים של הבובות האלה אבל הוא בהחלט מנסה - מלקק ולועס במרץ את החלקים שהוא יכול להכניס לפה... אני לא יודעת אם זה אומר שמפריע לו משהו בפה - הוטרינר אמר שהשיניים שלו תקינות לחלוטין, או שהוא פשוט נהנה מהפעילות הרפטטיבית הזאת ואני סתם דואגת... מה דעתכם? חג שמח.
שלום, לואי היום כבן 8 חודשים. כשלקחנו אותו קנינו כמה צעצועים רכים שישחק וינשך אותם במקום את הידיים שלנו. מיותר לציין שהוא מת עליהם, סוחב אותם בשיניו לכל מיני מקומות מסתור וגם למיטה שלנו כשהוא הולך לישון. יש לו נטייה מוזרה לאכול חוטים ושרוכים, כמה פעמים מצאתי את עצמי מושכת לו מהפה/הגרון שרוך משחק שלא החבאתי טוב אחרי שסיימנו לשחק. ופעם אחת גם מהישבן