חתולים וצעצועים

Triiicky

New member
חתולים וצעצועים

שלום, לואי היום כבן 8 חודשים. כשלקחנו אותו קנינו כמה צעצועים רכים שישחק וינשך אותם במקום את הידיים שלנו. מיותר לציין שהוא מת עליהם, סוחב אותם בשיניו לכל מיני מקומות מסתור וגם למיטה שלנו כשהוא הולך לישון. יש לו נטייה מוזרה לאכול חוטים ושרוכים, כמה פעמים מצאתי את עצמי מושכת לו מהפה/הגרון שרוך משחק שלא החבאתי טוב אחרי שסיימנו לשחק. ופעם אחת גם מהישבן
(אין לי מושג מתי הוא הספיק לאכול אותו...). מאז כל השרוכים והחוטים מוחבאים היטב... בקיצור, רציתי לדעת האם זה בסדר להשאיר לו את כל הצעצועים האלה. יהיה לו מאוד קשה לנתק את הגפיים של הבובות האלה אבל הוא בהחלט מנסה - מלקק ולועס במרץ את החלקים שהוא יכול להכניס לפה... אני לא יודעת אם זה אומר שמפריע לו משהו בפה - הוטרינר אמר שהשיניים שלו תקינות לחלוטין, או שהוא פשוט נהנה מהפעילות הרפטטיבית הזאת ואני סתם דואגת... מה דעתכם? חג שמח.

לשחק ולאכול חוטים -זה לא נטיה מוזרה !:)

גם אצלנו זה משחק המועדף ששום דבר לא משתווה לו -קניתי טונות של צעצועים מכל מיני סוגים ובסוף - הכי טוב זה איזה חוט,או גליל נייר טואלט שאפשר לפתוח את כולו ,או מקלוני אוזניים (שסגורים במגירה אבל זה לא עוצר את החתולים). חוטים ממש מהפנטים את החתול - אין לי מושג למה ....

בולאית

New member
נזפו בי מאוד

כשהצעתי פעם למשוך חוט מטוסיק של חתול והסבירו לי שזה עלול במידה וזה מסובך במעיים או משהו, לגרום לחתך או קרע באיברים הפנימיים. אז אני מזדהה מאוד עם הנטיה הטבעית הזו למשוך החוצה ו"לעזור" אבל זה כנראה מעשה טיפשי. החתול שלי- בול אותו דבר- אבל עד עכשיו טרם הצליח לבלוע בובה.

Triiicky

New member
ברור,

גם בי נזפו, ואני גם מבינה למה... אבל באותו רגע לא ידעתי שבחוט עסקינן. הייתי בטוחה שזה "תאונה מצערת" אחרי השירותים - בגלל שיש לו פרווה ארוכה. התכונתי רק לנקות את זה ופתאום גיליתי מה אני מנקה...
בכל מקרה, מאז משחקים בחוטים, ואז מחביאים אותם בארון.

צופציקה

New member
הטיפשה שלי כל חוט חשוף מנסה לאכול

וכל פעם שאני תופסת אותה אני מוציאה לה מהפה תוך שריטות ונשיכות וכאפות (מצידה-לא מצידי חלילה).

למעלה