חתולה

עדיגונן

New member
חתולה

יש לנו חתולה כבר 13 שנים שלא יוצאת מהבית (מאז שהייתי בת שנה). לאחרונה (השנתיים האחרונות) הקקי שלה התחיל להסריח בצורה איומה, היא התחילה לעשות פיפי וקקי במקומות שהיא בדרך כלל ישנה בהם והקיאה עוד יותר כדורי פרווה (שהיא תמיד הקיאה בכמיות עתק). החלפנו סוג חול כל כמה זמן והריח הוחלש והיא הייתה עושה רק פעם בשבועיים במקומות הללו (המיטות והחדרים של האחיות הבוגרות שלי),לפני חודשיים היא התחילה להרזות, לפני חודש וחצי ההורים שלי התכוננו לטיסה לפראג ולחתולה נגמר האוכל, אז נתנו לה זמנית את האוכל של הכלבה, שהיא קיבלה בלי בעיות, אחרי שבוע היא התחילה לנסות לגנוב אוכל, היא ניהתה כל כך רזה למרות שהיא אכלה, כשההורים שלי חזרו עדיין לא יכלו לקנות אוכל בגלל בעיה (היה לנו חודש עמוס: ההורים שלי טסו, ההמתנה לתשובות מאוניברסיטת ירושלים ללמודי הרפואה של אחותי {היא התקבלה!} ויום ההולדת 5 של האחים הקטנים שלי [תאומים]) אז רק לפני שבועיים וחצי קנינו לה אוכל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעלות רמה ולקנות רויאל קנין, והצלחתי: היא עלתה במשקל, מאז היא הקיאה רק פעם אחת בהתחלה ונראתה טוב יותר בכללי, אבל הקקי שלה הסריח כל כך עד שאנחנו כבר לא יודעים מה לעשות והיא מתחילה להשאיר שלוליות על הרצפה! זה פעם כבר קרה אבל שלוש פעמים בשבועיים! מחר אנחנו מחליפים סוג חול, אבל אני לא יודעת מה לעשות, הסיבה היחידה שהיא בבית זה שאני ואבא שלי מרגישים מחויבות להשאיר אותה כי היא עצלינו כבר הרבה זמן,עקרו לה לפני 7 שנים את הציפורנים הקדמיות, ומאז היא פחדנית (גם לפני זה היא הייתה חתולת בית). מה אפשר לעשות?!? סליחה על המחתב הארוך עדי

עדי שלום

מכל השאלה הארוכה והמפורטת שלך, לא עליתי על ביקור אחד אצל וטרינר. היה ביקור כזה? אי אפשר לפתור בעיות כאלה באינטרנט!! החתולה צריכה להגיע לבדיקה לא מחר - אתמול.

עדיגונן

New member
תודה!

אני אמרתי שאנחנו נחליף לה חול כדי לראות ועם זה ישתפר נזמין וטרינר.

למעלה