חתולה ש"נופלת"

פיצקית15

New member
חתולה ש"נופלת"

שלום.. היו לנו 3 גורים בני מספר חודשים. לפני כשבועיים אחד החתולים היה נראה קצת חלוש ורעד טיפה בבוקר, לא ידענו אם לדאוג או לא. נרדמתי צהריים, וכשהתעוררתי, החתול היה מת. אין לי שום מושג מה קרה לו. היה לי חתול עם חתלתלת וכאלה עם סתם שפעת. זה לא זה נראה כמו זה. שלשום גורה אחרת התחילה לליילל אבל זה גורים, מייללים.. אחר כך היא התחילה גם, נראית עייפה וחלשה, אמא שלי האכילה אותה עם מזרק ואני נתתי לה מים, אתמול בצהריים פתאום היא קיבלה זריקת אנרגיה, רצה בבית, אכלה בכוחות עצמה! פתאום אחרי שעה או פחות, חזרה לסורה. מאוד חלשה, ואפילו נהייתה גרוע יותר. שמתי אותה לישון ליידי וכל רבע שעה בערך היא מייללת קצת וקמה.. עכשיו התעוררתי והחתולה פשוט ישנה בצורה מוזרה. ניסיתי להרים אותה והיא בוכה בהיסטריה, היא נופלת על צד אחד ונראה כאילו הוא משותק או כאילו "אין לה שרירים".. היא פשוט כאילו לא שולטת בצד ימין ונופלת עליו. הנשימה שלה נראית מהירה וגם הייתה כך אתמול.. מה יכול להיות שיש לה? היא כרגע נראה לי תמות בקרוב.. ונשאר עוד אחד שאני ממש אבל ממש לא רוצה שיקרה לו.. אני ביקשתי מאמא שלי לקחת אותה לוטרינר והיא לא מוכנה.. ועכשיו החתולה ממש עומדת למות והלב שלי פשוט נשבר לראות אותה ככה.. רק העובדה שהיא סובלת.. מה אפשר לעשות ומה יכול להיות שיש להם? אף פעם לא ראיתי חתולים ככה. אני אוסיף שהאכלנו ונתנו לה לשתות והיא גם עשתה קקי ופיפי אפילו בארגז פעם אחת.. תודה..

פיצקית15

New member
עוד משהו להוסיף

כל הגורים כולם עם הפרשות מהעיניים ומהאף כבר מעל חודש. (גם לאמא שלהם יש בעיות עם הנשימה ומנוזלת)

belli80

New member
קשה להבין מה מצבה לפי תיאור בלבד.

אבל דבר אחד ברור - היא חייבת להגיע אל הרופא במהירות האפשרית! בוקר טוב.

../images/Emo18.gif סרטון לא קל לצפייה ../images/Emo18.gif

אין שם דם חס וחלילה, אבל כואב הלב...

פיצקית15

New member
תודה אבל

אין לי אפשרות לקחת אותה לוטרינר מסיבות כלכליות בלבד. אין לי כסף ואמא שלי לא מוכנה לקחת אותה כמו שאמרתי.. המצב לא הכי מאפשר. אני עדיין מתחננת אליה ומחכה שאחותה תחזור מהעבודה כי אולי היא תשנה את דעתה. וצפיתי בסרטון.. הבנתי שמדובר במחלה והם נופלים שהם שומעים רעש כלשהו? היא נראית חלשה ולא מסוגלת לעמוד, והנטייה לצד ימין רק מאוד מוזרה לי.. הראש שלה נוטה לצד ימין והיא נופלת לצד הזה גם.

ארמורגם

New member
אם את היית נופלת, גם אמא שלך היתה אומרת

שמסיבות כלכליות בלבד היא לא תיקח אותך לרופא? לא ברורה לי האמביוולנטיות. מדובר ביצור שנמצא באחריותך, ואם את לא תדאגי לבריאותו, אף אחד אחד לא ידאג לו. הוא תלוי בך בצורה מוחלטת. בבקשה אל תאכזבי אותו.

פיצקית15

New member
נראה לך שאני לא יודעת את זה?

זה ברור לי. ואני ממש לא רוצה שהיא תמות או בכלל, שתסבול. זה ממש מתסכל, ואם היה לי כסף מזמן היא הייתה אצל הוטרינר. למזלי, אמא שלי הסכימה לקחת אותה לוטרינר. לצערי, הם פותחים רק ב5. אבל העיקר שניקח אותה לשם ואני מקווה שהיא תחלים במהרה. וגם אדע מה זה, ככה שאוכל למנוע מהגור הנוסף להדבק.

בולאית

New member
נטיה של הראש ונפילה פתאומית

עלולות להיות תוצר של בעיה במח, אפילפסיה, שבץ וכו'. היא חייבת וטרינר. כל הכבוןד על המאמץ שאת עוןשה.

אין מה לעשות

אי-אפשר לרפא חתולה דרך האינטרנט העזרה היחידה שיכולים להגיש לך פה היא לומר לך לקחת אותה בהקדם האפשרי לוטרינר

למעלה