חתולה על גג פח לוהט

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
חתולה על גג פח לוהט

ליז טיילור, ופול ניומן.......אחחחחחחחחחחחחחחח איזה סרט...............

שקדי

New member
נדמה לי שטעית מרוב להט.............

וזה בכלל היה עם ריצ´ארד ברטון שאפשר היה לכנותו גם כרשון גרושובסקי ונדמה לי שגם היא עוד לא אמרה את המלה האחרונה.....

טרה10

New member
כן פול ניומן..וליז..היא הרמנית והוא

חומו..ואז היא בלית ברירה..נוקטת באמצעים לא קונבנצ...[המילה הזו תנסו רגע לכתוב אותה]. אבא שלו דורש יורש..והכל של יוג´ין אוניל..או אולי מישהו מהסריה הזו..סרט אמריקאי שהיה כפוף לקודים..שחלל הוליבוד. היה גם ´לפתע בקיץ האחרון´..גם שם היא הרמנית..והיה קצת קניבליזם כשהתנפלו עליה..בחוף...בקיצור ליז היקרה. סמלה לדור שלי..את הסקס. פעם באיזה ערב כזה שבו שואלים זוגות..מה הבעל שלך מעדיף אשתי אמרה כמובן שאת ליז..אבל אני בכלל הייתי בכיוון של אוה גרדנר..או סופיה..האגדית.! ומי זוכר את ´האורז המר´ סילבנה מנגנו בגרבי רשת שותל אורז..ריזו אמארו בקולנוע ´תמר´ שנתיים..רצופים ובהצגות יום. היו כאלה שרק נכנסו לראות אותה רוקדת את השיר..שהמלים היו בערך: תן גוגנה למוכר.. [למוכר זה אישה בס[E]פרדית] דה זימבודו קואנדו נבו פאסה..!. חבל לקלקל שמישהו שיודע ספרדית יביא את היתר.

magy

New member
גם אני הייתי מהצד של

אווה גרדנר..... ביופי שלה היה אופי... ליז הייתה בובתית.......סתם יפה......שאין לה מה להגיד.... ואווה......היתה סמל של כריזמה ולא רק אופי. אני זוכרת אותה "בלילה האיגואנה".......קשה לשכוח את הסרט........ למרות שאני לא זוכרת הרבה פרטים........רק את שם הסרט ואת נוכחותה שם.

טרה10

New member
חשמלית הקוריה תשוקה..והחתולה

על גג פח לוהט..חיבר המחזאי טנסי וילאימס..יוג´ין אוניל..חיבר מחזות אחרים..! כמו תשוקה בצל אילנות. ומי קרא וראה את ´חלקת אלהים הקטנה´..מלא סקס..ושיקוקים..!

טרה10

New member
סטלה סטלה..מי שמע ולא ענה..

מרלון בגופיה אפרוה וקרועה..עושה צחוק מגיסתו..הפסיכית. תארו לכם אוטובוס שעליו שלט-DESIRE. וויויאן ליי סקרלט..מחלף עם הרוח..כקשישה..המלאה פחדים..! והסנדק ברנדו..הגיע רחוק..מימי הטנגו האחרון בפאריס. ומי שלא היה בפאריס..שירים יד..גדול..!

למעלה