חתולה לא אוכלת

חתולה לא אוכלת

היי, יש לנו בבית 4 חתולים וכבר יומיים חתולה אחת שהיא בת 3 שנים הפסיקה לאכול. היא שותה אבל היא אפטית ולא זזה, היא פחדנית בד''כ ועכשיו היא אפילו לא בורחת. היא עשתה פיפי לא בארגז. מצאתי כמות גדולה של קיא נוזלי ונראה לי שזאת היא הקיאה. מה עושים? אין לנו כסף לממן עלות וטרינר וגם זאת חתולה שהצלנו מהרחוב, שמעתי שיש וטרינר של צער בע''ח שעובד בחינם, יש למישהו מושג איך ליצור איתו קשר? אני גרה בבאר שבע. תודה

enat06

New member
היא חייבת וטרינר חייבת דחוף!!!

אל תחכו עם זה! תחפשו בקישורי הפורום יש המלצות על וטרינרים אולי תמצאו שם מישהו שיסכים להתחשב, אל תחכו!!

nicolada

New member
אני בהחלט מקווה שהחתולה שלך תשרוד

יומיים היא ככה, ועוד לא ראתה וטרינר??? תסלחי לי, כן, אבל אם לכם כסף לממן וטרינר, למה יש לכם ארבעה חתולים??? אני בהחלט מבינה את העומס הכלכלי שזה יכול להוות, אבל כמו שלא מזניחים ילד חולה, ככה לא מזניחים בעל חיים חולה, בטח לא בגלל כסף! בבקשה אל תחכו עם זה, מקווה שכבר הייתם אצל וטרינר...

מיצקו

New member
זה נשמע בדיוק

כמו התסמינים שהיו למרטין שלי לפני כמה שבועות כשהיתה לו דלקת בלבלב אתם חייבים לקחת את החתולה לוטרינר דחווווווף!!! אני לא רוצה להפחיד אבל כל רגע יכול לעלות בחייה, באמת!! כשחתול הופך להיות אפאטי ולא אוכל סימן שהמצב ממש ממש לא טוב... רפואה שלמה, ותעדכנו....

למעלה