חתולה חולה...?

חתולה חולה...?

שלום לכולם, אני מגדלת חתולה בחצר הבניין שלי, היות והוריי לא מרשים לי לגדל אותה בבית. החתולה המליטה לא מזמן 4 גורים יפהפיים שיונקים ממנה ביומיום.....אלא שלצערי, ביומיים האחרונים הבחנתי שהחתולה לא "בסדר" - מבחינה רפואית: היא נמתחת על הדשא ומתחילה להשמיע קולות של מחנק והשתעלות במשך כמה שניות. חוץ מזה, היא מייללת בעצבות- בלי סיבה, ונראית כאילו היא מנסה "לומר" לי משהו...(אתם בטח מכירים את זה....). בכל אופן, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הזאת עם בעל החיים וספציפית- עם החתול שלו, ואם כן, האם תוכלו להמליץ לי על טיפול? (אני מניחה שהיא תזדקק לטיפול תרופתי). -הסיבה שאני פונה אליכם, חברי הפורום, היא כי אין לי כ"כ אפשרות לקחת את החתולה לווטרינר. הורי לא מסכימים להסיע אותנו (אותי ואת החתולה) ולי עצמי אין רשיון. כשניסיתי להכניס אותה לארגז- היא קפצה מתוכו.... אשמח ואודה למי שיוכל לתת לי איזה שהוא מידע- גם אם לא מחייב, לגבי אפשרות טיפול או סוג כדורים שאוכל לתת לחתולה.

for no one

New member
אף אחד לא יכול לאבחן דרך האינטרנט!

תנסי להשאיל מוטרינר או מחברה מנשא לחתולים, זה כלוב סגור שהם לא יכולים לקפוץ ממנו, תזמיני מונית ותיסעי לוטרינר. ואנא - אחרי שהוגרים ייגמלו - עקרי את האמא, וסרסי ועקרי את הגורים כשיגיעו לגיל 5 חודשים! יש עמותות שעוזרות בזה, ויש עיריות שמבצעות עיקורים וסירוסים של חתולי רחוב בחינם

למעלה