חתולה המליטה מתחת למזגן בחצר

שאגי

New member
חתולה המליטה מתחת למזגן בחצר

החלטתי להאכיל אותם (אולי בבוא היום הם יסדרו את בעיית העכברים) אז קניתי להם אוכל של פריסקיז בטעם גורמה כמה חתלתול צריך לאכול ביום?

SnufellS

New member
וואי!!!

גורים זה דבר כזה חמוד.... בעיקר חתלתולים... לא אמרת כמה גורים יש אבל אני מניחה שבערך חמש-שש, נכון? תיקח שתי קערות ותשים אותם במרווח של איזה חצי מטר אחת מהשניה, ככה חלק ילך לאחת וחלק לשניה, והם לא יריבו... אבל בעצם, אם האמא עדיין בסביבה את זה יכול להיות מסוכן, (בשבילך...) כי היא עלולה לחשוב שאתה רוצה לקחת לה את הגורים ולהתנפל עליך... אז תבדוק. ועוד משהו: אם הגודים נראים לך פחות מחודש, וסביר להניח שהם כן, אז הם בכלל לא יהיו מסוגלים לאכול מהאוכל כי אין להם אפילו שיניים!!! אז תתן לאמא לאכול, ככה היא תהיה חזקה ויהיה לה יותר חלב בשביל הגורים, ואז בעצם האכלת גם אותם... בהצלחה!!! אה, ועוד משהו אחרון וחשוב ביותר: ת-י-ז-ה-ר משריטות! כי כמה שהם נראים כאלה חמודים ולא מזיקים הם שורטים כמו משוגעים... תאמין לי, אני יודעת... נ.

שאגי

New member
יוּפי!

טוב אז אתמול (עוד לפני שראיתי את ההודעה הזו) בלילה, שמתי להם קערה עם חלב וכל פעם שהגורים התקרבו אליה אז האמא שלהם עשתה קולות מפחידים (מררררר מררררר) אז הם זזו אחורה ואז חתחתול אחר שלא ראיתי שהוא שם יצא והוא שתה את החלב אבל היום בבוקר שבאתי לראות אותם הם כבר לא היו שם... מאוד מאוד ביזאר היו שם 5 גורים והם כבר פתחו את העיניים מן הסתם למה הם ברחו ככה בלי להגיד שלום? אחרי כל מה שעברנו ביחד חוצפה אני דורש הסבר

SnufellS

New member
מקרה ברור של פחדונוביה.....

חיחי.... אז מה שקרה זה שהאמא הפחדנית ראתה שאתה מעדיף את הגורים שלה על פניה ודי התעצבנה, בגלל זה היא ניסתה לסלק אותם מהאוכל ולאכול הכל לבד... מה שיכול להיות שקרה אחרי זה, זה שהאמא הרגישה מאוימת על ידיך ופחדה שאתה רוצה לפגוע בה או בגורים שלה, ולכן נקטה באחת מהפעולות הבאות: 1)במקרה הטוב- התנהגה כמו אמא למופת והעבירה אחד אחד את גוריה למקום מבטחים (החצר של השכנים...). 2)במקרה הפחות טוב- התנהגה באנוכיות, לקחה את הזנב והסתלקה משם למקום רחוק... והשאירה את גוריה הפרוותים נתונים לחסדיך... אז תחפש בסביבה, ויכול להיות שתמצא אותם (את הגורים והאמא). אם כן, אל תתקרב יותר מדי ואל תראה שאתה מתעניין בהם יותר מדי, פשוט תשאיר שתי צלחות אוכל (כמו שהסברתי בהודעה הקודמת) ותכנס מהר הביתה. אח``כ אתה יכול להשקיף מחלון ממקום שהם לא יראו אותך, ולהתפעל מהחמידות שלהם ולצעוק ``ווי!!!!`` ו``וואי!!!!`` בכל פעם שתראה את שפמם הקצרצר מרוח בחלב..... זה כזה מתוק! מקווה שהייתי לעזר, נ.

שאגי

New member
בהחלט

כן בהחלט מצאתי אותם האלכתי אותם ואפילו מצאתי בטריות המשך יבוא

שאגי

New member
עוד משהו.....

אם הם באמת החליטו לעבור דירה לבית אחר (למרות שזה רעיון דבילי ביותר... לנו יש יותר עכברים) איך אני יכול לפתות אותם לחזור לפה? אם אני אשים אוכל בחוץ זה יעבוד? אני רוצה למשוך חתולים לא נמלים.... מישהו? מישהי? זה? מצורף תמונה של הכלבלבת שלי

נמרה

New member
אההם..... לא...........

אני מתמצאת בנתינת שמות מוזרים לחיות מחמד

שאגי

New member
אני דווקא חושב שכן

והיו לי המון בעלי חיים עם שמות מוזרים יש לי צמח טורף בשם צדוק היו לי בארה של ב צ`ינצ`ילות בשם: אלווין וסיימון (מזהה מאיפה?) תוכונית בשם נולי ותוכי דררה בשם קשקשתא ואוגר בשם אוגי

pomelit

New member
נראה לי שאם תתחיל לשים אוכל לחתולים

לא תהיה לך בעיה לשכנע איזה שניים שלושה עשרה חתולים להתנחל אצלך בחצר. ונמלים בכל מקרה יש שם - לא חושבת שהן יבוא דווקא לאוכל של החתולים. אני מאכילה משפחת ג`ינג`יות בחוץ, והן די נאמנות לי.... הבעיה יכולה להיות הפוכה - שיותר מידי חתולים יגיעו. וזה הזמן לדבר על עיקור/סירוס לחתולי הרחוב (העיריות משתתפות במבצעים האלה). מה דעתכם?

שאגי

New member
מה דעתך....

מה דעתך שנסרס באותה הזדמנות את כל הסינים בעולם? זה יפתור את בעיית האוכלויסה שמתרבה מהר מידי בעולם זה פועל על אותו העיקרון אני בטוח שהקוריאנים ישמחו לעזור ולתרום :)

pomelit

New member
לא נראה לי קשור

חתולים לא הגיעו לרחוב כי יפה שם. פעם באיזשהו דור הם היו שייכים למישהו, ואז הם עברו לרחוב. אין לי מחוייבות מוסרית לסינים, שגרים קצת רחוק ממני. אבל חתולים בחצר, שממשיכים להמליט (ובסוף הופכים למטרד, או זוכים להתעללות), זה כן חלק מהאחריות המוסרית. זה לא נורא מסובך, לא נורא יקר, ובעיני חשוב. (-:

למעלה