חשש למחסור בחלב

kerenl26

New member
חשש למחסור בחלב

שלום רב, ראשית, רציתי לברך על קיומו של פורום נהדר זה. שנית, רציתי לברר לגבי החשש שלי שאוזל לי החלב. אני מניקה את בתי התינוקת, בת ה- 8 שבועות הנקה מלאה מיום היוולדה. עד כה לא היו שום בעיות וההנקה נפלאה. עד היום תמיד הרגשתי ששדי מלאים בחלב וכל פעם שבזמן הנקה השד נפלט לביתי מהפה הוא השפריץ חלב. היום אני פתאום לא מרגישה מלאות וכשהשד יוצא לתינוקת מהפה הוא לא משפריץ. אני חוששת שנגמר לי החלב ומעוניינת לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר את תפוקת החלב. בנוסף אציין כי החל מהיום נהיתי מצוננת (אולי זה קשור?) אודה לכל עזרה, מידע ואפילו "תרופות סבתא" שעשויות לעזור!!! מצפה לתגובות, קרן

Your milk does not just disappear

this you will find out when you stop breastfeeding...it takes months to disappear!! What happens at around this stage is that the milk is stored deep in your breast, and only when your baby feeds it comes out. Your breasts go back to their size before the pregnancy, and thye don´t drip any more. IN any case, if you took medication to dry up your runny nose, it amy have affected your milk supply, so to be sure, just breastfeed more often if the baby wants, and this is the best way to increase your milk supply. feed on both sides every feed, and even offer 3 sides!! Right, left, right. Let us know what happens!! If you like this forum, you will also enjoy the other breastfeeding forum which is a support forum!!​

למעלה