חשש להדבקות(דחוף)

winnerman

New member
חשש להדבקות(דחוף)

קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי , במהלכם ליקקתי לה את הפות במשך כדקה. האם עליי להבדק, האם רק בתום 3 חודשים אני יכול להדביק מישהו אחר או כבר לאחר ההדבקות הראשונית , דבר נוסף הפעולה בוצעה לפני פחות מ-12 שעות , האם יש מה לעשות בנידון לאחר המקרה , האם ניתן להדבק באמצעות נשיקה לוהטת.

תשובה

הסיכון שלך להדבק באיידס הנו כה נמוך שאינו מצדיק שום פעילות בשלב זה. אם אדם נדבק באיידס הוא מסוגל להדביק את בני/בנות הזוג שלו ליחסי מין מספר שבועות לאחר ההדבקה. נשיקה לוהטת אינה מעבירה איידס (אלא אם כן ארעה בה נשיכה עד זוב דם שאותו מרגישים).

winnerman

New member
תודה

איני יכול לעבור להשתמש בקונדום פתאום (בת הזוג תחשוד), האם קיימת דרך למנוע הדבקות של בת הזוג הרגילה גם אם לא משתמשים בקונדום. (בייחסינו הרגילים - אני גומר בחוץ). כיצד אני יכול להגן על זוגתי מהדבקות אפשרית במינימום נזק ליחסים שלנו. בתשובתך , האם כוונתך שגם בדיקת דם בעוד 3 חודשים לא נחוצה , ואם כן אז האם 3 חודשים הם בדיוק הזמן המתאים לבדיקה או שבכדי להיות בטוח בתוצאות הבדיקה עליי לבצעה לאחר יותר זמן.

תשובה

לדעתי הסיכון שנדבקת בארוע זה הנו כה נמוך שאין צורך שתשנה את התנהגותך המינית עם בת זוגך הקבועה. אם בכל זאת החלטת להשמר עד בצוע הבדיקה, הדרך היחידה אם אתאניך מוכן להפסיק חידרות היא שכל חדירה תהיה עם קונדום. גמירה בחוץ טובה יותר מגמירה בפנים בלי קונדום,אבל אין היא בטוחה בגלל הפרשת נוזל מקדים על ידי הגבר עוד לפני שהוא גומר,נוזל שעלול להדביק באיידס. בנוסף, גם גבר שחושב שתמיד הוא גומר רק בחוץ פולט לפעמים חלק משפיכת הזרע בפנים בלי להרגיש. אם אינך רוצה להשתמש בקונדום ובכל זאת מעוניין לקיים אתה רק "מין בטוח" מבחינת איידס, אז: אל תחדור,ואל תתן לה לרדת לך. איני בטוח שחיוני שתבצע בדיקת דם לאיידס עקב ארוע חד פעמי קצר זה.אם אתה מחליט שכן, הרי 3 חודשים אחרי הארוע הנם זמן מספיק ואין צורך להמתין זמן נוסף מעבר להם.

למעלה