חששות

ליה1234

New member
חששות

אני גננת ותיקה שעובדת בגנים פרטיים.
השנה החלטתי לקחת סיכון, להתפטר מעבודה שבה עבדתי בשנים האחרונות( וצברתי וותק ושכר גבוה)
וללכת לעבוד במקום אחר קטן שבו יש גננת אחת שיותר נוח לי.
כששאלתי בראיון עבודה למה הגננת הנוכחית עוזבת, הם אמרו שזה בגלל שהיא בהריון ולא מעוניינת לחזור. הם ציינו שהם מחפשים גננת
בקיצור חתמתי חוזה ועשינו אסיפת הורים. להפתעתי, הגננת הנוכחית וכל צוות הגן הגיעו לאסיפת הורים שמיועדת לשנה הבאה.
בעוד אני מדברת הגננת שלחה קריצות וחיוכים לכל הצוות וזה נראה שהיא ממש אוהבת אותם והם צוות ממש מגובש.
יצאתי מאסיפת ההורים בהרגשה רעה. אני מפחדת שהיא מתכוונת לחזור מהחופשת לידה ובעצם עושים לי ״ קטע״ ויכולים להפטר ממני בעוד כמה חודשים באמצע השנה..
אני קצת לחוצה כי בגללם וויתרתי על מקום עבודה של שנים שבו יצא לי שם של גננת מעולה
אני מפחדת שאשאר בלי כלום,
מה הייתם עושים במקומי?
זה נורמלי שהגננת העוזבת מגיעה לאסיפת ההורים שלי?
אשמח לתגובות

חששותיך ליה

ליה יקרה,
כל ההתחלות קשות ומלאות בחששות וזה בסדר גמור , טבעי שיש פחדים, מבוכה וחששות.
כולי תקווה שערכת חוזה עבודה ששומר על זכויותיך לעבודה במהלך שנה שלמה, כך את מכוסה באם הגננת תחזור.
במקביל, לפי דבריך הותק והיותך גננת מעולה יעזרו לך, תפגיני אסטרטיביות והבנה.
הכיני לך תוכנית עבודה שנתית והצמדי לתוכנית , תיידעי את צוות הגן מה את מצפה מהם , תכיני להם תוכנית עבודה שהם ידעו היטב מה מצופה מהם בכול יום במהלך כל שעות היום.
תהיי עקבית עם הילדים ההורים והצוות ותהיה לך שנה מוצלחת.
מזמינה אותך להתחדש בהשתלמות שתתן לך הרבה כלים לפתיחת שנה, תציע הרבה רעיונות לעבודה שנתית...

ביום שני 12.8 בפסגת פתח תקווה בין השעות 10.00-13.30

ביום רביעי 14.8 בפסגת מודיעין, רח' עמק דותן 49 בין השעות 10.00-13.00

תמר בר

חוסר רגישות לפרסם את עצמך ככה

היה מספיק אם הייתי פשוט מגיבה בלי לכתוב איפה ההשתלמויות שלך מתקיימות

שאלת את המנהל/ת שלך למה היא הגיעה?

אני הייתי שמחה לדעת למה מצב כזה קורה...
אם היא לא ממשיכה שנה הבאה אז למה היא מגיעה לאסיפת הורים? נכון לעכשיו אין לה שום קשר לאסיפה הזאת.
ולגבי חוסר המענה בקבוצה הזו- רוב הגננות בחופש, והקבוצה די נטושה בתקופה האחרונה...
שיהיה בהצלחה

למעלה