חששות מהאזרחות

turyhyv

New member
חששות מהאזרחות

היי השתחררתי ב21/6/7 ולא כ"כ טוב לי רוב החברים שלי בבסיס(גם אלו שבאזרחות) אני מנסה לחפש עבודה ובגלל שאני גרה בבאר שבע אז זה יותר עניין של פרוטקציות בצבא עשיתי תפקיד שנהניתי ממנו (פניות ציבור)ותמיד היה לי עם מי להיות , אני מאוד אופטימית ,פטפטנית,ונהנית בחברת אנשים אבל איכשהו עכשיו בגלל הריחוק ושאין לי עם מי להיות(מבחינת הח'ברה כי כולם בצבא) אז אני נורא עצובה תיכננתי בכלל לעשות מועדפת באילת בשביל החוויה ולהכיר אנשים חדשים:) אבל יש 2 דברים שמחייבים להשאיר אותי פה בבאר שבע מה לדעתכם עליי לעשות? אמרו לי שרק לאחר שאני אמצא עבודה אוכל להכיר חברים וחברות חדשים ,אבל כמה זמן זה ייקח??:( אני רוצה ליהנות באזרחות ,נכון אמרו לי שבהתחלה יהיה קשה ואני לא אדע מי נגד מי (כי רוב הזמן הייתי בצבא) אבל שהכל יסתדר בסופו של דבר:) ועוד כמה שאלות קטנות... הצלחתם לשמור על קשר עם הח'ברה מהצבא? כמה זמן לקח לכם עד שמצאתם עבודה? מכירים צעירים אחרי צבא שלקח להם יותר מחודשיים למצוא עבודה? חוץ מתחנות דלק,שירות לקוחות,ומלצרות יש לכם עוד המלצות לחיפוש עבודות? איכשהו בבאר שבע רוצים רק אחרי צבא ועם ניסיון,אבל הרי אף אחד לא מתחיל עם ניסיון!!! מקווה שתוכלו לעזור לי יום טוב

Shaycus

New member
זה הכל עניין של שאיפות

מה השאיפות שלך בזמן הקרוב? אני מדבר כמובן על החודשים הקרובים.. אפילו בפרק זמן היותר קצר, בשבועות הקרובים... אני לא הבנתי מה מונע ממך לעבור לאילת ולעשות מועדפת אבל גם אם כן, גם בבאר שבע אפשר למצוא עבודה תאמיני לי.. אני אוהב את התחום של החדר כושר, אז מיד שהשתחררתי הלכתי לעשות קורס והתחלתי לעבוד בתחום מיד שסיימתי את הקורס, מישהו שאין לו אהבה כל כך מכוונת יכול באותה מידה ללכת למלצר שזה הכסף -הכי- טוב שאפשר לעשות, זה פשוט מדהים.. חברים שלי עובדים קשה אבל עושים 40-60 שקל לשעה, ועובדים משמרות של 8-10 שעות ולא סתם 3-4 שעות.. 5-6 פעמים בשבוע, זה פשוט כסף מטורף.. אבל עבודה בהחלט קשה, אם לא מלצרות אז לא חסרות עבודות בקניון שקרוב לך לבית, תעבדי קצת במשכורת מינימום, לאט לאט תתקדמי, תכירי אנשים ויהיה בסדר.. סך הכל אני יש לי חברה ורוב החברים שלי הם מלפני הצבא, בטח ובטח שהחברים שלי זה לא מהעבודה אבל זה מתוך בחירה שלי שמרתי על קשר עם חבר אחד ממש טוב מהצבא שאנחנו מדברים פעם בשבוע בערך ויש כל מיני שיחות פעם בחודש מכל מיני חיילים שהיו לי שסתם מתעדכנים בשלומי.. היה לי חבר נורא טוב בצבא שגר בקרית גת שהשתחרר באוג' האחרון, ולא עשה כלום חצי שנה, שאני אומר כלום אני מתכוון -כלום-, נדה, זירו. ככה שאין לך מה להתרגש, תקחי הכל בקלות, כרגע השתחררת תני לעצמך קצת חופש תעשי דברים שלא יצא לך לעשות המון זמן, מגיע לך. ובטח ובטח שאף אחד לא מתחיל עם נסיון גם שאני הגשתי קורות חיים קיבלתי לא מעט סירובים כי כולם רוצים נסיון בתחום אבל אם סיימתי את הקורס לפני חודש אז איך יהיה לי נסיון חוץ מנסיון חיים? אז לוקח זמן עד שמוצאים את העבודה הראשונה, והיא בהחלט יכולה להיות בתנאים לא הכי מושלמים שיש, אבל לאט לאט מתקדמים ותאמיני לי, בכל זמן ובכל מצב, האזרחות טובה יותר מהצבא

nisanil

New member
יש לי הצעה שלא תוכלי לסרב לה

בואי איתי לתאילנד, זה פותר לך את כל הבעיות. חבר'ה חדשים? תאילנד מפוצצת בישראלים, לא בא לך, יש גם תיירים. להינות? ניראה לי שלא צריך להרחיב פה לא צריך לחשוב על עבודה! את הרי בחו"ל. אה כן, וגם לא לחשוב על מועדפת.

למעלה