חששות לעתיד. אולי עשיתי טעות?

Igraine

New member
חששות לעתיד. אולי עשיתי טעות?

שלום בודקים יקרים,
אשמח לעזרתכם.
התחלתי לאחרונה קורס בדיקת תוכנה. הייתי מאוד מרוצה והתלהבתי לצאת לדרך חדשה ולעשות הסבה מקצועית, אבל פתאום קיבלתי רגליים קרות :| חברה שלי, שעשתה הסבה לפני שנתיים, עובדת בין 10 ל-13 שעות ביום, מה שלי לא רלוונטי כי יש לי תינוק קטן.
האם מניסיונכם כל העבודות הן כאלה? בלי להתייחס כרגע לשכר. האם זו הנורמה? האם יש בשוק עבודות שמתאימות גם לאימהות לקטנטנים? או שאולי בחרתי בתחום הלא נכון?

תודה מראש

עמית ו

New member
לא זו הטעות שעשית.

לא, לא כל המקומות הם כאלה.
כמובן, כל עוד חוק שעות העבודה בישראל מגדיר תשע שעות עבודה כיום מלא יהיה קשה למצוא מקומות שיצפו לפחות מזה, אבל ישנם מקומות בהם שעות העבודה גמישות יותר ולוחצות פחות (עד כמה שהבנתי שעות עבודה סבירות נפוצות יותר במקומות גדולים, אבל יש גם כמה סטארט-אפים שמצליחים לשמור על שעות עבודה סבירות). זה כן אומר שתצטרכי לשים לב לזה בזמן חיפוש העבודה, מה שיהפוך את מציאת המשרה הראשונה לקשה יותר.
&nbsp
הטעות, אגב, היא הקורס עצמו. הוא די חסר תועלת.

Igraine

New member
עמית, תודה על התשובה

מאחר שכבר נרשמתי ושילמתי, אולי אחפש במקביל משרה לבודקים חסרי ניסיון ואתמקד בזה.
תודה :)

halperin

New member
מנהל
אם את כבר כאן - אז לפחות נקשר לטיפים לחיפוש העבודה

קראי כאן http://bit.ly/LinkedIn-TST תמצאי שם גם קישור לפוסט של דנה - קראי אותו ואת התגובות אליו.
ההייטק בישראל אכן אינו מתהדר באיזון בין בית לעבודה - אבל כפי שעמית כתב מעל, ניתן למצוא מקומות "יותר רגועים", וחברות שנותנות תנאים סבירים לאימהות,
סה"כ יש לא מעט נשים שעובדות בהייטק.
אולי טיפ נוסף זה לחפש בלינקדאין ולראות מהו יחס עובדים:עובדות בחברה אליה את פונה - איפה שיש כבר יותר עובדות, יש יותר סיכוי לקבל יחס הוגן.

למעלה