חששות חששות...

• פותח הנושא gfyg
  • פורסם בתאריך

gfyg

New member
חששות חששות...

אני נוהגת מדי פעם לעלעל בפורום המעניין הזה ונמצאת בסיום הפרק שלי צעירה כל כך שאפתנית חוששת כי העולם בחוץ מנוכר האכן??

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את באמת צעירה (הצצתי לך
) כל החיים לפנייך העולם לא קר יקירה גם לא מנוכר חייכי אליו והוא יחייך חזרה נכון יש ימים קשים נכון יש ימים שמה שאנחנו עושים זה רק מקטרים אבל לפחות אני אישית יכולה לומר כי במקום הזה בו אני נמצאת היום טוב לי עשרת מונים ממה שהיה עדיף להיות לבד מוקפת אהבה מאשר בזוג אבל בודדה

רינה 30

New member
העולם לא מנוכר

העולם מעניין מאוד: יש בו הכל, את הטוב ואת הרע ואת הבחירה בין הטוב והרע. אך לפעמים נקלעים למצב אין סופי ומחליטים לעצור את העולם או את מחוגי השעון. אך העולם לא עוצר וגם השעון לא

ס י ו ן1

New member
מה פתאום לחשוש

החיים עוד לפנייך לא הכל ורוד אבל יפה
וברוכה הבאה!

מצוטטת

New member
תגידי ?

בעצם הקשיבי, בעצם אוףףףףףף הביטי שם למטה חתמת משהו לא? ועוד שאלונ'ת (מלאה כרימון אני, כזו אני
) מ'זתומרת העולם בחוץ? את, אני אנחנו בדיוק מהעולם הזה אנחנו הם אלו היוצרים את זה שקראת לו העולם בחוץ
קאפיש עכשיו מפׁה נתחיל להתקדם כרגע במקום ההוא ממנו את כותבת הכל ניראה אפור, טבעי לטעמי את רק בסיומו של פרק... תני לו זמן ומקום לפרק הזה... ואז יעבור לו זמן... ותחיני שוב בו בעולם בכל הצבעים שבו יש בו מן הטוב והנעים כשם שיש בו מן הקושי ובין לבין תמצאי את דרכך מבטיחה, משוכנעת

*יערית

New member
צודקת....

ברוכה הבאה
העולם הוא מנוכר לאלו שלא מושיטים ידם לחוש בו, אלא שמושיטים אליו יד מרגישים שהוא נראה כך כלפי חוץ...אבל הוא מוציא מעצמו הרבה חום אנושי אם רק תרצי

למעלה