חששות ותסכול

חששות ותסכול

היי בנות בוקר טוב...אני חדשה כאן.. וממה שקראתי אתן קבוצה נפלאה... אני לקראת סבב שני של תרומת ביצית. התחושה והמחשבה שמטרידה אותי ומתסכלת אותי היא האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לגרום לזה להצליח? יש משהו בהחזרה שהוא כל כך טכני... ומהיר... מה עוד אפשר לעשות? מנוחה, תזונה, טיפול מסוים... אשמח לשמוע.

אשרת 1972

New member
לצערי אין משהו שעובד בוודאות , אם היה הממציא היה מליונר

והאישיות הנערצת עלי , את יכולה להוסיף דיקור לנוח אחרי החזרה אבל כל דבר שעובד לאחת לא תמיד עובד לאחרת , מבינה את התסכול והוא מתגבר נוכח העובדה שאין משהו שאת יכולה לעשות כדי להשפיע על התהליך , המון בהצלחה ואנחנו כאן כדי לסייע בימים הקשים של ההמתנה .

lagis

New member
הי..

מנסיון של המון שנים של טיפולי פוריות ואף לא הצלחה אחת.. יודעת על מה את מדברת.
הדבר היחיד שאני יכולה לתרום לך הוא מה שאני מנסה לומר לעצמי - לשחרר שליטה! לא יוגה כן יוגה לא דיקור כן דיקור, לנוח, לרקוד, להתפלל, לרוץ........
די.
פשוט להיות אחד עם החיים ועם הרגע ולקבל את חוסר השליטה ולנשום.
שולחת לך המון אהבה ושלוות נפש

dafnasegal

New member
ממליצה על דיקור

אני עשיתי שלושה טיפולים שנכשלו, בטיפול הרביעי החלפתי רופא, התחלתי דיקור ואז נקלטתי, ניסיתי מאז פעמיים שוב ולא הצלחתי, גם הפעם עשיתי דיקור אז זה לא ערובה, אבל זה מאוד מרגיע בהצלחה

michali310

New member
היי גם אני בדיוק חושבת על זה

אני גם לפני החזרה שניה של תרומת ביצית. העובר הראשון היה עובר מעולה אך לא נקלט ויש לי חששות לגבי ההחזרה השניה.
יש את שרה מעוז שהייתי אצלה בתוכנית 8 הפעימות כשניסיתי מביציות שלי. 3 חודשים עשיתי במדוייק את התוכנית וזה לא עזר (לביצית שלי). העניין הוא שעכשיו אין לי כח בכלל לעשות שום דבר מהתוכנית שלה כי זה מאד מתיש.
דיברתי גם עם דיאטנית והיא אמרה שאין שום הוכחות שתזונה עוזרת לפריון. כל הדברים מאד מבלבלים אותי, כי מצד אחד יש לשרה מעוז הצלחות ומצד שני אני מרגישה שלא יכולה יותר לעשות את הדברים שהיא ממליצה.

למעלה