חששות, התלבטויות....

סיגל 1212

New member
חששות, התלבטויות....

בת 42.5 אחרי הרבה כשלונות של הפריה ושתי הפלות. המליצו לי על תרומת ביצית. חייבת לעדכן שאני יחידנית ויש לי קושי גדול לקבל את הבשורה. כבר שבוע שאני מסתובבת בתחושת אבל ודיכאון.
איך ארגיש לגבי ילד שאגדל בבטנו למרות שלא שייך לי גנטית בכלל? הוא לא ישקף את התכונות שלי, המראה שלי?
עם אילו קשיים יתמודד הילד חלילה במחלה, כשירצה להתחתן?

אני בטוחה שרבות מכן עברו לבטים כאלו או אחרים ואשמח לשמוע מניסיונכן האישי.
וגם האם סיפרתן לילדים? איך הם הגיבו?
איך מספרים כזה דבר? איך לא מספרים כזה דבר?
יש לי המון שאלות, חששות והתלבטויות
אשמח לעזרתכן

יכולה לענות לך מנסיוני הקצר... גם אני יחידנית, עברתי אבל כבד מאוד כולל בן זוג להורות שנטש כשהייתי זקןקה לתרומה. בכיתי, התאבלתי, הלכתי לטיפול פסיכולוגי והתרוממתי הלאה.
בחרתי בתורם פתוח אותו תוכל לפגוש אם תבחר, בגיל 18
יש לי פיצקית מדהימה בת חצי שנה, המצחיק שכולם אומרים שהיא דומה לי. אני מטורפת עליה ובכל יום מודה לאלוהים, למדע ולד"ר בר חוה על המתנה שקיבלתי
איך אספר לה אין לי מושג אבל היא תדע כי הסביהה יודעת.

סיגל 1212

New member
איילת את מקסימה

את מקסימה, תודה.
יש לי כל כך הרבה שאלות שכואב לי הראש כבר.
אף פעם לא חשבתי שניתן לקבל כאב ראש מרוב מחשבות.
מרגישה שיש לי חור בלב ענקי ואין לי מושג איך להתמודד עם זה

שבי תכתבי לי מסר ואנסה לענות....
כל מה שבא לך
ורק רוצה לספר לך שהיה לי חור ענק ענק בלב ולא האמנתי שיום אחד לא ארגיש אותו. הייתי בטוחה, אבל כל כך בטוחה שהוא יישאר שם כל הזמן במקביל
ובהריון הוא התחיל להיות קטן וקטן וקטן יותר והיום אני לא בטוחה שהוא שם.....
ושולחת חיבוק ענקי כי יודעת שזה מה שצריך....

הילה לי2

New member
סיגל ...תחזיקי מעמד אני כל כך מבינה אותך ..

אם תרצי לדבר גם אני פה בשבילך
אני גם יחידנית בתוך התהליך וממתינה לטיפול

היי סיגל

גם לי היה קשה מאוד לקבל את הבשורה הזאת. התחושה היתה קשה, כאילו האדמה נשמטת מתחת לרגליי.
אבל אחרי הבכי והאבל מתחילים להתאושש, לחשוב ולקרוא בפורום ורואים שזה לא כזה נורא, והרצון לילד גובר על הכל.
לגבי הקשיים , אין סיבה שלילד יהיו קשיים להתחתן כי כשעושים תרומה בחו"ל הנתונים שלך ושל התורמת לא שמורים במאגר מידע של המדינה, כך שאף אחד מהרבנות לא ידע מזה. לגבי מחלות, האמת שלא חשבתי על זה. איזה קשיים יכולים להיות? את מתכוונת שאין מידע על גנטיקה של מחלות במשפחה?
אני מתכוונת לספר לילדות שהן נולדו מתרומה, אבל עוד לא החלטתי איך לעשות זאת. הן עדיין קטנות. כשאגיע לרגע, אתייעץ עם גורם מקצועי שיכוון אותי.
אבל מה שבטוח שצריך לספר להם על זה בגיל צעיר כשהם מבינים, וכמובן לעשות את זה בטיבעיות ובביטחון ולא לעשות מזה משהו גדול או סודי.
אני לא מאמינה בלשמור סודות בתוך המשפחה, וגם לא הייתי רוצה שזה יתגלה במקרה. במיוחד שסוג הדם שלנו שונה.
בעבר נכנסה לכאן ילדת תרומה שגילתה את זה במקרה מסבתה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=926&MessageId=141404547

עדין11

New member
מצטרפת

מצטרפת לשיחה, ללבטים, לחששות, לבילבול.
גם אני מתחילה מסלול של תרומת ביצית+ תרומת זרע.
איפה הכי מומלץ ? בלי טיסה לחו"ל?
האם אפשר עוברים טריים בארץ?
מהו המקום שנותן הכי הרבה עוברים+ אופציה לסבב חינם (במידה ואין הריון)
שאלות...שאלות....שאלות.....

למעלה