חשק מיני

Mr Brown2

New member
חשק מיני

שלום לכולם!
קודם כל נעים מאוד, אני כבר זמן מה קורא סמוי פה והחלטתי שלכתוב משהו אולי לא יהיה כזה נורא..
אז ככה, מה עושים עם חשק מיני מוגזם?
ואני אומר מוגזם, כי לפעמים זה באמת מרגיש שזה יוצא משליטתי. הדבר הכי קטן מחרמן אותי בטירוף וההרגשה היא שאני חייב לעשות עם זה משהו כאן ועכשיו.
לא, לא הגעתי למצב של אוננות במקומות ציבורים או דברים כאלה, אבל אני כן מרגיש שזה מפריע לי לפעמים להתרכז בחיי היום יום שלי.
אני לא יודע מאיפה זה נובע, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה ולמען האמת אם לא אמצא פיתרון בקרוב - אשתגע.
מבחינת הניסיון המיני אני לא יכול להתלונן, אומנם זה לא דבר יומי אצלי וגם לא שבועי, אבל כשיש זה נהדר ומספק מאוד. אבל כשאין מה עושים?
אני מקווה שאני לא נשמע סוטה או משהו כזה, זו בעיה שמפריעה לי, ואשמח אם מישהו/י יכול/ה לשתף ניסיון אישי או לחילופין לתת לי כאפת איפוס.
יום נעים ושבוע שקט לכולנו

אני מניח את זה פה

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=57&messageid=176103676[/URL]

שמחתי לעזור

Mr Brown2

New member
חח רעיון מעניין

אבל קיוויתי לתשובות קצת יותר רציניות..
&nbsp

Surrealistical

New member
אולי זו צורת הגוף שלך

לרמוז לך שאתה צריך בת זוג קבועה.
זה לא דבר מוזר שגבר יהיה כזה חרמן כשאין לו סקס קבוע. אם כאשר יש לך סקס באופן קבוע החרמנות שלך לא מוגזמת בעיניך אז לדעתי אין לך מה לדאוג.

lugy gresco

New member
קודם כל

הייתי שואל את עצמי באמת מאיפה זה נובע ומה גורם לזה. האם באמת החשק המיני הוא זה שמוגזם, או שזו רק דרך לענות על צורך רגשי עמוק הרבה יותר. לי, למשל, ברור שה"חרמנות" שלי מגיעה רוב הזמן מלפחות 80% צורך רגשי ואולי 20% תאוות בשרים פשוטה.

למעלה