חשק מיני ירוד

• פותח הנושא boy34
  • פורסם בתאריך

boy34

New member
חשק מיני ירוד

התחלתי קשר לפני כמה חודשים עם בחור שהיה עד הקשר איתי רק פאסיבי. בקשר הקודם שהיה לי כמה שנים הייתי ורסטילי אלא שבמהלך השנתיים האחרונות (שגם היו בהן הפסקה בין שני הקשרים) פחת בצורה נכרת החשק המיני שלי. אין לי פנטזיות מיניות. ומכאן מתחילה הבעיה: הוא רוצה שאחדור אבל אני לא יכול לחדור עם גומי. עשיתי כמה בדיקות כדי שירגיש בטוח אבל זה לא עוזר.. קונדום פשוט מוריד לי את הזיקפה. אני מאבד אותה מעצם הנסיון לשים קונדום. זה מזין את החשש שלי שמא הכל יתפקשש. אני לא מצליח לתפקד מינית כמו שאני רוצה. הוא אוהב אותי ואני אוהב אותו. מה זה אוהב ?! משוגע עליו. הקשר בינינו טוב מאוד. יש בנינו כימיה מצויינת אבל הבעיה היא שאני מתפקד מינית חלש. אני כמעט ולא גומר. היום הוא העיר לי על כך שאני תמיד לא גומר. אמרתי לו שלא חשוב לי לגמור ושהעיקר שהוא גומר אבל ניראה לי שבאיזשהו מקום זה עשוי להפריע לו. מה אתם אומרים ?

boy34

New member
אילו זה היה תלוי רק בי, הייתי מסתפק

בחיבוק בלבד. מין כבר מזמן הפך לשולי בעיני. אני מעדיף חיבוק, נשיקות.. זה עולם ומלואו עבורי.

Image of me

New member
כמה שאלות...

כמה זמן אתם ביחד? אם זה יותר מ-3 חודשים, האם עשיתם בדיקת איידס 3 חודשים אחרי שהכרתם? ואם כן, מה גורם לו לא להסכים לחדירה ללא קונדום?

boy34

New member
אנחנו כבר חמישה חודשים יחד..

עשיתי בדיקות. הוא לא. ניראה לי שהוא חושש ממחלות או איידס ופחות מהידיעה שזה מלוכלך... עובדה שהוא כן רוצה חדירה..

Image of me

New member
קודם כל, כל הכבוד לך שזה

חשוב לך לספק את החבר שלך מינית למרות שהדחף המיני שלך כבר מסופק. זה ממש לא מובן מאליו. הפתרון היחיד לדעתי הוא: לדבר. תדבר איתו על זה. גם אם זה נושא שאתם לא מרבים לדבר עליו, תנסה להשיל את החומות בלי פחד כדי שהוא יידע איך אתה מרגיש, וגם אתה תדע מה הוא רוצה, מה חסר לו וממה הוא מפחד. זה שהוא לא מוכן לחדירה בלי קונדום יכול אולי להעיד על בעיה כלשהי של אמון, יכול להיות? בכל מקרה דברים כאלה דורשים טיפול עדין, אני חושב שנכון לעודד אותו לדבר על זה, אבל בלי להלחיץ.

../images/Emo88.gif חמוד ../images/Emo24.gif

קודם כל לשניכם יש איזושהי בעיה שדורשת תשומת לב.. מבחינתו, אם עברתם את ה3 חודשים והוא לא רוצה לעשות בדיקה כי הוא מפחד, נראה לי שיש לו איזושהי בעיה פסיכולוגית. יש הרבה אנשים שמאד מפחדים מבדיקות שמא יגלו עליהם משהו למרות שהסבירות לכך היא ממוצעת - קרי נמוכה. אתה חייב לנסות ולשכנע אותו כן לעשות את הבדיקה ולתמוך בו ולהרגיע אותו. אם הוא כל כך קפדן אפילו עם בן זוג קבוע במערכת יחסים מונוגמית(כך אני מסיק) להיות עם קונדום, אז בטח גם אם סטוצים שהיו לו הוא הקפיד ולכן הסיכוי שהוא נדבק באיידס אפסי. מבחינתך הייתי ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי לשבת יחד עם פסיכולוג ולנסות להבין למה הליבידו שלך נמוך. ליבידו נמוך הוא בדרך כלל תוצר לוואי של בעיה אחרת ששולטת לך במחשבות, או נמצאת אצלך בתת מודע.. ליבידו נמוך יכול להיות תוצר של פחדים מסוגים שונים, של לחץ מתמיד, וחבל שלא תתן לזה את תשומת הלב הראויה כי לדעתי אם זה ימשיך בצורה כזאת היחסים שלכם עלולים לעלות על שרטון. מערכת יחסים זוגית מונוגמית ואוהבת חייבת להכיל בתוכה גם יחסי מין דו צדדיים, בתדירות מסויימת , כאשר שתי הצדדים נהנים ולא פחות חשוב, שתי הצדדים מרגישים שהצד השני נהנה מהם. אני יכול מאד להבין אותו שבגלל שאתה לא גומר, זה מוריד לו לגמרי את הבטחון העצמי, מצד שני הוא מכריח אותך לקונדום למרות שזה לא כורח המציאות(שוב במידה ואתם במערכת יחסים מונוגמית). כך או כך, אל תזניחו את הנושא או תשקיעו זמן בלדבר עליו. תשקיעו זמן בלדבר על פתרונות שלו ומעשים כדי לשנות אותו
בהצלחה!
"

למעלה