חשק לסקס

hadar 20

New member
חשק לסקס

היי, אני בת 20 ויש לי חבר בן 22 כבר שנתיים הקשר בינינו מעולה ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני שנינו היינו בתולים בתחילת הקשר שלנו ולמדנו ביחד והיום הסקס ממש טוב הבעיה שלי היא שאנחנו נפגשים בכול סוף שבוע שני (הוא עדיין בצבא) וגם אז לא שוכבים הרבה אני כול הזמן רוצה, מבחינתי 4-5 פעמים כול לילה, הוא רוצה הרבה פחות, ויוצא לנו לשכב בערך פעמיים בסופ"ש (4 פעמים בחודש) בעיה מוספת היא שהוא גומר מאוד מאוד מהר בסיבוב ראשון ובדר"כ זה לא מגיע לסיבוב שני בכלל אני נהנת יותר מהמין האוראלי לפני החדירה כי החדירה מאוד קצרה הייתה תקופה שהיינו נפגשים הרבה יותר ואז היינו עושים את זה גם 5 פעמים בלילה פשוט בחצי שנה האחרונה ירד לו החשק ממש וזה כול הזמן תירוצים כאלה של כואב לי הראש, אני עייף, מפריע לי שיש רעש בבית (במהלך היום) בתכלס אני יודעת שזה לא באמת קשור לזה אלה שלא בא לו בעצם זה מאוד מתסכל אותי, גם בגלל שאני לא מסופקת ובגלל זה כול נשיקה שלנו בא לי להפשיט אותו, אבל שעיקר כי זה גורם לי להרגיש שהוא לא נמשך אלי, או שאני כבר לא עושה לו את זה. זה מפריע לי מאוד וחשוב לי מאוד לנסות לעשות משהו עם זה כי אני לא רוצה שלנתק איתו קשר הוא הבנאדם שהכי אהבתי בחיים שלי ואני רואה את עצמי איתו כול החיים. הגענו למצב שאנחנו שוכבים בערך פעם בשבועיים וגם זה אולי דקה אחרי החדירה הוא כבר גומר ככה שזה קצר ולא מספיק בבקשה כול עצה שיש לכם תתקבל בברכה אני כבר לא יודעת מה לעשות, דיברנו על זה המון הוא תמיד אומר שזה באמת לא קשור אלי שהוא אוהב אותי מאוד ונמשך אלי מאוד ושאני מאוד סקסית בעיניו ושבאמת לא בא לו, והוא תמיד אומר מחר נעשה את זה היום לא בא לי או עוד שבועיים שאני אחזור מהבסיס, אבל זה כבר נמשך הרבה יותר מדי זמן כדי שזה יהיה מקרי.

פערים בחשקים

שלום קשה להתאים פערים בחשקים או לצפות ששני אנשים ירצו בדיוק את אותו הדבר כל הזמן זה נכון לאכול, לטמפרטורה של החדר, להעדפות בסרטים וגם בסקס.... צריך לדבר ולראות איך אפשר לעשות משא ומתן כדי להיות באותו מקום המקרה שלכם יחד עם זאת נשמע קצת קיצוני ומלחיץ נשמע שהצורך שלך לקבל אישורים ממנו הוא גבוה ביותר ומבוסס על סטנדרט שלא קיים גבר בעולם שיוכל לעמוד בו, בעיקר אם הוא צריך לקום למחרת לעבודה או למשהו אחר. בקיצור שווה לראות איך אפשר טיפה להוריד ממנו עומס של להוכיח לך שהוא אוהב אותך ורוצה אותך ולתת לו יותר ליזום ולרצות מעצמו ולא רק כל הזמן להיות במקום שנענה. שגם ככה הוא מאוד מקבע ולא מוסיף לדינמיקה של הקשר מה דעתך

למעלה