חשק לבכות ...

אוסי

New member
חשק לבכות ...

עץ הזית עומד שלו מזכיר את דמותך וכואב בלב לכל עיתון יש כותרת ואין אהבה שאינה נגמרת אני פוסעת למקום שומם במדבר מהלכת על סלעים ,יורדת מההר חוצה את הגשר וחושבת איך אחדש את הקשר??? שפע של חזרות להצגה פשוטה אני כותבת על דף לבן ללא טיוטה דע לך שאהבתי אותך... בחוף הים על גבעה מוצלת שאלתי אם אתה אוהב והרגשתי מתנצלת המשכתי לים ,הגלים נשברים רואה אנשים עצובים שגורמים לי ללכת איתם ואני שמקרינה אהבה וחיים פתאום בכיתי כמותם אהבתי אותך ושנאתי עד מאוד כשלפתע עלתה בראשי מחשבה איומה שיש בי חשק לבכות... זה שיר של אביטל חברה טובה שלי ... משום מה אני לא מצליחה להכניס אותה .

עופרי-

New member
חשק לבכות??

בדרך-כלל כשישי לי חשק לבכות, אני בוכה. אין לי כל בעיה. אבל רוב הזמן אין יל חשק לבכות. השיר שכתבת מאד עצוב ויפה. אחד המקרים שכן רוצים לבכות הוא כשמתגעגעים למישהו ומרגישים חסרי אונים. מהרבה סיבות. לי יש תחושה כזו בתאריך מאוד מסוים בשנה, אבל כבר אין כוח לבוכת. בקיצור אוסיל`ה, שלא יהיה לך חשק לבכות לעולם. שתרגישי רצון לחייך ולצחוק, ורק לחייך ולצחוק. וכשקשה, והרבה פעמים קשה, תדעי למצוא את האנשים המתאימים שיתמכו ויהוו לך משענת טובה. אנחנו למשל (כבר אמרתי לך את זה לפני כמה עמודים).

למעלה