חשפנית על עמוד

shemaleyum

New member
חשפנית על עמוד

מאז שהשתחררתי מהצבא אני עוסק באבטחה.
המסלול הדי בטוח של יוצא סיירת מובחרת.
אבל היות ובשנה האחרונה אני גם סטודנט להנדסה, אין לי הרבה זמן להקדיש לעבודה, אז אני מסתפק בעבודות אבטחה שוליות, זמניות וכיו"ב.
התחלתי אתמול לעבוד כמאבטח במועדון חשפנות בצפון. זה לא חדש לי היות וכבר הייתי מאבטח בכמה מוסדות "מפוקפקים" כאלו בשנה האחרונה. כסף מהיר, טוב, ובשעות נוחות (6-7 שעות בלילה וכל היום פנוי ללימודים).
האמת היא שגם אף פעם לא עניין אותי מה קורה בפנים. אני לרוב עומד בכניסה, בודק את הנכנסים שבדרך-כלל לא מסתכלים לי בעיניים וחומקים פנימה מהר, או לחילופין באים בקבוצות רעשניות וצחקניות שאני כבר מזהה כ"מסיבות רווקים". מדי פעם אני צריך להכנס פנימה ו"לזרוק" מישהו שקצת שתה יותר מדיי או הפגין "חביבות-יתר" כלפי אחת הבנות, וגם אז אני בקושי מעיף מבט על הבנות שרוקדות על הבמה. זה לא שלא מעניין אותי, אבל אני לרוב מתעסק בעבודה שלי, ובאופן כללי לא חסרות לי נשים. ממש לא. העור השחום שלי ושרירי הסיירת עושים לי את העבודה טוב. יש לי "נשים כמו מים" בשפה פשוטה, כך שלא מעניינות אותי כל כך החשפניות שעל הבמה.
אתמול בערב מנהל המועדון ביקש ממני שאלווה את אחת החשפניות לחדר ואשגיח עליה בשבע עיניים גם כשהיא בחדרה, היות והיא חוששת מאחד ה"אורחים" שהתלהב ממנה יתר על המידה יום קודם והיא חוששת שינסה להגיע אליה או לפגוע בה או אלוהים יודע מה.
ליוויתי אותה לחדר מאחורי הבמה בלי מלים כמעט. היא הייתה עסוקה בעצמה ובסלולרי ואני פשוט ליוויתי אותה בלי הרבה מחשבות.
היה לה שיער ארוך חלק ושחורדיני כזה. היא עיכסה קלות בהילוכה והישבן הדי גדול שלה נע מצד לצד מתחת לחצאית המיני. היא הייתה שמנמונת למדיי והפליא אותי שהיא חשפנית, כי עד לאמש ראיתי רק חשפניות רזות עד רזות מדיי. היה לה חזה שופע וגדול וקול שלחש בטלפון.
נכנסנו לחדרה והיא מיד ניגשה למראה והחלה לתקן את האיפור שלה.
בלי להשתהות, וכאילו שאני לא בחדר בכלל הורידה את החזייה והחלה לפדר את שדיה שהיו לבנים, כבדים ועם פטמות גדולות וורודות.
פתאום לא יכולתי להתעלם ממנה והבטתי בקצה העין במראה בלי יכולת להתנתק. היא הייתה לידי, לבד בחדר, והיה לה זוג שדיים אדירים, ופנים נאות עם שפתיים עבות וחושניות ואף קטן.
היא המשיכה לדבר בסלולרי ולפדר את שדיה, להעביר את ידה מתחת לשד ימין ומתחת לשד שמאל, ומסביב לפטמות. ונהיה לי יבש בפה.
ואז היא הסירה את התחתונית והתחתון בהינף יד אחת וגילתה ישבן גדול ולבן שגרם לי לא לנשום לרגע. עגול ורוטט ובשרני.
יאמי.
ואז הסתובבה והשליכה את החצאית אל הכסא שעמד במרחק מה, וכמעט התעלפתי.
היה לה זין בינוני, ורוד ושמוט שנע ימינה ושמאלה עם כל תנועה שלה.
היה שם זין. אמיתי. רך כזה וגברי בתוך ים הרוך והנשיות והשדיים האדירים.
אז איך זה שעכשיו. בדיוק עכשיו נעמד לי הזין עד כדי התפוצצות המכנס???

תגיד

באיזה חדר אתם?
כרגיל תיאור מדהים של פנטזיה מדהימה לא פחות
אולי השנה תצליח להגשים אותה..
תודה על השיתוף

למעלה