חשמל-פסיקה

La Bamba

New member
חשמל-פסיקה

אני מועמד למסלול של חשמל-פיסיקה, לפי מה שעלה בפורום בימים האחרונים למספר העתודאים יש מכסה. יש מכסות גם לחשמל-פיסיקה? בהנחה שיש לי סכם של92, שזה מספיק לפי הדרישה של הטכניון עדיין יש אפשרות שאני לא אתקבל? (או במילים אחרות אם כדאי לעשות מועד ב´ במתמתיקה כדי לשפר?).

פלטרון

New member
אז תלוי כמה קיבלת , ואם יש סיכוי

שתשפר ... ובגדול , מה תפסיד , שבוע מחייך ? הרי בטח הגיוס שלך הוא במרץ בלי שום קשר - אז יש לך מלא זמן , ושבוע לכאן או לכאן - לא נורא . לדעתי,לך על זה ! מצד שני - אולי זה לא ישנה ( לחיוב או לשלילה ) , ואז תתקבל לעתודה , ואז לשבוע אולי יש משמעות מאוד גדולה ... חבל סתם ללמוד - יש לפניך עוד 4 שנים כאלו ... צריך לאגור כוחות ... אז לא יודע מה לומר לך ..

פלטרון

New member
רגע - עוד משהו

אם תתקבל לעתודה , אז החזרה על המתמטיקה לפני המועד ב´ יכולה לעשות לך רק טוב ... נו - אפילו אני מבולבל . בכל מקרה - אם יש סיכוי שזה יעזור , אז באמת לך על זה . ובהצלחה

mccartney

New member
כמסיים שנה א´ בטכניון...

אני יכול להגיד לך שהמתמטיקה בטכניון שונה לחלוטין מכל מה שלדמת לפני כן... אבל בכנות: זה לא כ"כ נורא

takeitez

New member
תראה, לפי מה שהבנתי

מהחוזר ממנהלת עתודה, לא מתחשבים במועד ב´ בתהליך הקבלה לעתודה!!!! גם אני רוצה לעשות מועד ב´, אך זה לא משפיע על סיכוי קבלתי לעתודה...

La Bamba

New member
תשובה

לפי מה שאני הבנתי התשובות של מועד א´ מגיעות ב 11.7 מועד ב´ ב-15.7 וואלה, כשחושבים על זה גם אם אני לא עושה מועד ב´, אני לא יכול לטוס לחו"ל או לנסוע לאילת בזמן הזה (יום לפני יש לי את המבחני מצב לפסגות). נו טוב, אז נראה לי שאני אעשה מועד ב´ בכל זאת.

למעלה