חשיפה תרתי משמע :)

pashoshit

New member
חשיפה תרתי משמע :)

היי אני קוראת אותכם המון זמן.. שנים ממש! ומשהו בחום הזה גרם לי לצאת מקונכיה (כנראה נהיה ממש חם בקונכיה
) אפצח בשאלת ים.. אני מתה על הים, אני בחורה שמנה אבל אף פעם לא הרשתי לעצמי לוותר על הים בגלל זה. היו שנים של הליכה לים עם בגדים גופיות מכנסיים וכל מיני אוהלים למינהם עד שהתחממות כדור הארץ הביאה אותי לוותר עליהם ופשוט ללכת לים עם חברה מסויימת שאיתה הרגשתי נוח..או עם המשפחה. היום החברה כבר לא פה... וחברה אחרת שגם איתה נהנתי ללכת גם לא זמינה במיוחד. יש לי כמה חברים (בנים ובנות ) שבאופן קבוע הולכים לים ומזמינים אותי ואני בנונשלנטיות מוותרת.. איך תסבירו את זה.. הרי אני חשופה להמוני האנשים בים כשאני הולכת עם החברה ובעצם כלום לא משתנה אבל ללכת עם אותם חברים אחרים..אני מתביישת!?!? זהו להפעם..ממני שיושבת בבגד ים מול המחשב ומנסה להתגבר על הפחדים.

יש לזה הסבר פשוט ..

עם אותם אנשים שאת מסתובבת , את מכירה יותר . לכן יותר מתביישת . יש דרכים לצאת מהבושה הזאת , וללכת לים עם הבגד ים שאת לובשת . מקווה שיעזרו לך כאן בפורום
. ברוכה הבאה לפורום
.

בהמשך לשרשור "הרגליים החשופות" שלי...../images/Emo3.gif

גם לי קשה ללכת עם חברים לים, אלא אם מדובר בקבוצה שקרובה אליי במיוחד. האמת שזו הזדמנות טובה לחשוף את העובדה שאמש הייתי בים והורדתי גם חולצה וגם מכנס, אפילו רצתי והשתוללתי והרגשתי מצויין, והייתי כ"כ גאה בעצמי. אני חושבת זה טיפשי שאנחנו חוששים להחשף בבגד ים לפני חברים ואנשים זרים כאחד, פשוט משום שכולם יודעים שאת שמנה. הבגדים לא יוצרים אשלייה של רזון. וכפי שאמרו כאן לפניי- שמן עם בגדים בחוף בולט הרבה יותר משמן עם בגד ים בלבד.

באופן אישי...

אין לי יותר מידיי בעיה עם הנושא ואני הולכת לים ומורידה מכנסיים וחולצה ונשארת עם בקיני (!). במידה ואני נמצאת עם החברים שלי ומישהו מהם מציין שמישהו אחד בוהה בי (בצורה לא נעימה) אז יש לי שתיי תגובות שאני עונה: אם זה גבר: "אה, הוא נהנה להתסכל עליי." אם זו אישה
: "היא סתם מקנאה" ובשניי המקרים אני תמיד מוסיפה שלא ייחסו לזה חשיבות. ובנינו, בד"כ לא עד כדי כך שמים לב לזה.

snopkeen

New member
איזה חתימות יש היום...

עכשיו אני כבר לא כריש, אני דבורה.

snopkeen

New member
ברוכה הבאה, ותשובה ../images/Emo13.gif

תחושת השייכות היא משהו מאוד מרגיעה, כשאת יודעת שמישהו מקבל אותך כפי שאת, זה הכי טוב בעולם. אני מציע שתעלי את הנושא בפני החברים שמזמינים אותך ותראי את תגובתם. בקשר לחתימה שלך, שאלה מצויינת. אולי אני בעצם מחבת ?

פשושית יקרה

בתור אחת שהולכת לים ולא משנה מתי ולא משנה עם מי, אני אומרת לך שאין לך ממה לחשוש. הרי החברים שלך מזמינים אותך ורוצים לבלות בחברתך, כך שאת צריכה להרגיש הכי בנוח איתם. אין שום הבדל בין ללכת לים לבד, או עם חברה אחת או עם 10 חברים. הים הוא של כולנו ונהנה ממנו כמה שיותר. צאי לבלות בים ותחזרי שזופה
מאחלת לך שתהני כל הקיץ מהים. וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת.

למעלה