חשיפה ראשונה!

חשיפה ראשונה!

הפאנפיק שאין לי ולחברה שלי עוד מושג איך יקראו לו...אז הנה, נעשה פתיחה אמיתית! --- מלכי פרצ`יק וליאת גובי בע``מ מציגות את הפרק הראשון בפאנפיק המוזר ביותר עלי אדמות! note: המילים המפחידות והשפה המוזרה-זה באשמתי, אני ערכתי את זה והמטרה: להבריח את הקוראים כדי שלא ימשיכו לקרא...אח``כ התחרטתי על זה אבל לא היה לי כח לשנות את המילים שם...רק שתדעו שזה לא ימשיך ככה..וגם הפרק הראשון משעמם בכוונה....אז, תהיו נחמדים אם בא לכם, אבל אני יודעת את האמת הנוראה...:-( -ליאת-

פשוט!

שמרתי את הסיפור בוורד וב``עיין`` פה נכנסתי לדיסקט שזה שמור עליו ו....איך קוראים לפעולה הזו? לא יודעת! זהו! יש כאן קובץ וורד! -ליאת-

הגירסה המתוקנת!

שמתי לב שיש לי טעויות הקלדה מהירה ויו``דים חסרים או עודפים, אז הנה, למתבלבלים-הגירסה המתוקנת של הפרק הראשון! -ליאת-

Nitzanv

New member
גדול !! פרק ענק !

לדעתי ?? את צריכה לשלוח את זה לרולינג !!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק גדול שקעתי בו כאילו היה הספר שלה !

*pedfoot

New member
אממממממממם

הסיפור עצמו טוב אבל: ככה לא מגישים אותו: טעויות בלבול אותיות הכתב עצמו לא ברור אבל מותח

אההה....בשביל זה יש את....

הגירסה המתוקנת שהוספתי אח``כ!!! אבל עדיין יש לי שימני שגיאת-כתיב על מילים כמו ``דרסלי`` ``ארת`ור`` ``דמבלדור`` וכל האלה.....נה, מילא...... ולא צריך להיות נחמדים, זה דפוק...אני מקווה שזה ישתפר אח``כ....לא נראה לי, משום מה....אבל אני יותר כתבתי את הפרק הזה וחברה שלי יותר כתבה את פרקים 2-4 אז זה ישתפר....(note: את פרק 2 כתבנו לפני פרק 1, זה היה אמור להיות פרק 1 אבל אני הוספתי פרק קודם...אז היינו צריכות לשנות די הרבה דברים-אם זה יהיה מבולבל בפרק 2-אם מישהו בכלל יטרח לקרא את זה-אז אני מצטערת מראש!) זהו! -ליאת-

Panther

New member
אז חבל שפירסמת את זה כבר

היית מתקנת הכל, עושה שיהיה יותר ברור, ורק אז מפרסמת. גם אני קצת התבלבלתי שקראתי את זה, זה לא ברור כ``כ.

אני יודעת...

אבל כרגע זה נראה ככה-כבר הזכרתי את העובדה שזה לא גמור?? מסיבה מסוימת לא יכלתי לחכות....תן לי להזכר....אה, זה צריך להתפרסם לפני שהספר החמישי יצא ולא נראה לי שזה מה שיקרה לפי הקצב שאני וחברה שלי כותבות את זה! -ליאת- נ.-אני מניחה שאני באמת צריכה להגדיל את הכתב, הא? שכחתי שאתם לא יכולים להגדיל כשאתם מקבלים את זה כקובץ פה, מצטערת!

lady_voldemorth

New member
אני לא אוהבת את הניסוח שלו, אבל

הסיפורים שיש כאן לא משהו יש מעט מאד פנפייק שהם מוצלחים. פשוט בגלל שהספרים כלכך טובים אבל כל הכבוד על המחשבה

אני גם...

לא סובלת את הניסוח שיצא לי..........אבל הפרק היה קצר מידי והייתי צריכה לתפוס עמודים...אין לי ממש מה לעשות כדי לתפוס עמודים! רק לתקוע מילים מעצבנות וניסוח מוקרץ ממאדים! -ליאת-

למעלה