חשיפה ראשונה

kita1000

New member
חשיפה ראשונה

אמאלההה
שלושה ילדים :-o

מה עושים כששניים רבים והשלישי יונק?

kita1000

New member

תודה על המחמאה!!

אני מנצלת את נדודי השינה בחודשים האחרונים לתפירה..

JoIIy Roger

New member
הקטן נראה מקסים למרות שרואים אותו רק קצת

אבל השמיכה.

אליפות!

חמודייי!

איזה גור טרי מהרחם... שלי בת שלושה חודשים וכבר מתחילה לאבד מהטריות הזאת. הם גדלים כל כך מהר... |אנחה|

אין לי עצות מועילות. הם לא באים אלייך בשלב מסויים לנסיונות גישור?

kita1000

New member
מיום ראשון אשאר עם הגדולה והתינוק במשך היום

כך שגם עצות של פעוט ותינוק יתקבלו בברכה...

איזה רעיון גרוע ללדת בחגים!!!

המרחפת

New member
מזל טוב!

בפורום הריון ולידה הייתה מי שהציעה בזמנו "קופסת הפתעות".
אם יש לך פינה קבועה להנקה, עם ספר, מיפ ופלאפון, לצרף אליה קופסה עם כל מיני צעצועים של הפעוט, וכל פעם להציע לו משחק (שנמצא בשלוף ואז הוא פחות מתוסכל מזה שאת יושבת) כדי שישב וישחק לידך. לשים גם ספרים אהובים שלו ולהציע לו לקרוא סיפור.

אני אין לי ניסיון, יש לי רק תינוקת

kita1000

New member
תודה על הרעיון

יש הפתעות בהשג יד למקרה חירום.
אתחיל לקשר להנקות כשצריך.

החתימה שלך משעשעת!

אני יודעת, ילדתי לפני 3 שבועות..

אבל.. את כבר עם שניים?? זה לא נהיה יותר קל בשלישי?

אצלנו הלהיט כרגע זה פאזלים. ריכזתי לה את הפאזלים בסלון וגם כאלה שקשים לה קצת, ועוד כמה משחקים. חוץ מזה המון פעמים אני אומרת לה שתביא בובה ("תינוקת") מהחדר שלה ותניק אותה/ תאכיל אותה/ תשכיב אותה לישון.

וזה לא חכמה כי בינתיים אני דואגת שכל יום יהיה איתי מישהו..

הקושי העיקרי הוא בהרדמה- אין לי מושג איך ארדים את הגדולה כי הקטנה צורחת מגזים..

בהצלחה!

kita1000

New member
הוא רק בן שבוע

ואני מניחה שיהיה קל יותר כשההנקה תסתדר לי.. בינתיים כואב וקשה.

לא יודע. לעזור לגבי הרדמה. מצטערת. בשעה הזו תמיד היינו שניים כבר

yaelisam

New member
איך היא במנשא?

אם היא רגועה במנשא את יכולה לנסות להשתמש בו כשאת מרדימה את הגדולה. זה לא תמיד עובד (כי לפעמים כשמרדימים את הגדולים, צריך לשבת לידם, ולשבת עם מנשא זה לא משהו...) אבל זה יכול להיות פתרון.
אני בהתחלה קפצתי על כדור פיזיו ליד המיטה של הגדול, כשהקטנה במנשא, והגדול במיטה שלו והיד שלי משמשת מתקן ליטופים לגדול בזמן שהוא נרדם

אני אצטרך להתחיל הבעיה שהגדולה רגילה

להרדמה "כמו שצריך"- שוכבים לידה, מחבקים אותה.. כנראה שלא תהיה ברירה ותתרגל גם לזה..

yaelisam

New member
גם הבן שלי היה רגיל ככה

לפני שילדתי את הקטנה התחלתי לאט לאט לעבור ללשבת לידו במקום. אמרתי לו שכואב לי הגב (מה שהיה נכון מההריון, אבל רק תירוץ בשביל לא להרדם לידו במיטה
) ושאני צריכה לשבת לידו.
אם תתני לה סיבה טובה אולי היא תבין, סה"כ הכי חשוב לא לחשוב שאת עושה לה איזה עוול, אחרת זה ירגיש לה ככה ויהיה לה יותר קשה

מזל טוב!

נותנים להם לריב והולכים לחדר אחר להניק

הרי הם רבים כי הם רוצים שתפסיקי להניק ותפני אליהם את תשומת הלב (השלילית במקרה זה), לא?
שחקי איתם משחקי קופסה תוך כדי ההנקה, או הקריאי ספר תוך כדי, כדי שידעו שהנקה אין משמעה חוסר תשומת לב אליהם?...

kita1000

New member
עדיין לא הספיקו לפתח מריבות של תשומת לב

בגלל האח הקטן.. חדש מדי הכל.
תודה על העיצה. איישם.

regvuv1

New member
מזל טוב יקירה!!!

אז חוץ מקופסת הצעצועים להנקה, וכדאי שיהיו שם דברים שאין בשום הזדמנות אחרת, מכינים גם יצירה או כאלה דברים רגועים שאפשר לעשות ליד אמא, וחושבים מראש על כל מיני "מטלות" בשבילם -הטונים מתחילים לעלות מדי לטעמך? "מי יכול להיות ילד גדול ולהביא לי חיתול בד בשביל קטני"? "מי יכול להרים את המוצץ מהרצפה" או להזיז את כוס המים, או להגיד לאבא משהו, או כל דבר אחר שעולה לך בראש - העיקר שיתעסקו בו ולא אחד בשני...
אני הייתי יושבת באמצע הספה, בלי הנוחות של כרית לידי, כדי ששניהם יוכלו לשבת משני הצדדים ולראות איך הוא יונק, או לשמוע סיפור...
בכל אופן, התינוק השלישי הוא בחינם - השני הוא הקשה... ושוב מזל טוב! מקווה שעבר בקלות לכולם

למעלה