חשיפה ראשונה,,,,,

Sודית

New member
קדימה ישראל.....

עשית לנו כבר חשק.... אולי תאגן איזו הפלגה קטנה, ככה ביום כיפור.... מבטיחה לאכול רק כשר. סודית, מחיל הים.

israel7

New member
אין בעיה,,,,,

נעשה לך בחינת כניסה ,,ואל תישכחי להביא את החברות ה"צעירות" שלך מ 40+

magy

New member
תנאים???????

יוצא שההפלגה מיועדת לחדר ארבעים פלוס?????

אני ME

New member
לא סתם יוצא. אפילו ברור

להפלגה מצטרפים יכטונרים או בנות בגיאלים בין ארבעים לחמישים. אלא שאם לשפוט על פי נסיוני הן ודאי מעדיפות יכטונורים בני גילן ו/או עד גיל חמישים (ולא מעל). אז מה דעתך מגי, עוד בא לך להצטרף להפלגה? או אולי מוטב לחפש חברה יותר מתאימה? - כזו שאינה מכתיבה תנאים מוקדמים להפלגה... סליחה על ההתפרצות...נדמה לי שנגעו לי קצת באגו חחחחחחחחחח כעת, אחרי שהכל יצא, אפשר להתחיל מהתחלה.....אוקי?

Sודית

New member
לא חשבת ש.....

אולי אני צריכה לעשות לך בחינה.... לפני שאעלה איתך על ספינה???? סליחה, מי הן החברות ה"צעירות" "שלי"?? סודית מסתקרנת משני הכיוונים.

magy

New member
מצטרפת ל-../images/Emo7.gif

אין הפלגה........ "כל יום , כל יום, אני מאבדת, בחור יפה ברחוב....." אז הפסדתי גם הפלגה........ נוסיף את זה למאזן....האכזבות...... הרי שם משפחתי הוא "אכזבה".......אז מה הפלא?

magy

New member
איפה זה???? מצולם?

אוף .....זה עושה חשק להפליג למרחקים....... ולראות שם שמים וים......... התמונות האלה, אפילו אם אני טועה, זה סמל החופש......האנושי....... חופשששששששששששששששששששששששששששששש לשמוע רק את המפרש והרוח........באזניים...... חופשששששששששששששששששששששששששש

israel7

New member
כן ,,מגי את צודקת,,

אני עושה זאת כבר הרבה שנים,,ואף רופא או פסיכולוג לא מסוגל לעשות מה שהפלגה כזו עושה,,,אבל יש תנאים ,,כלומר מי שלא מכיר את הנושא הדבר הכי חשוב עם מי נוסעים ,,אי אפשר להפליג עם "כל אחד" אנחנו צוות של כ 12 חברה שמכירים כבר המון שנים,,ועושים את זה לפחות פעמיים שלוש בשנה,,

israel7

New member
שאלת איפה זה מצולם,,,ובכן

מה שרואים ברקע,,זהו אי שניקרא "קוסטלו-ריזו" השיח בטח מכיר אי יווני פסטורלי ,שאסור להכנס אליו עם שעון(תזה שלי אישית)כי למי זה חשוב מה השעה,ותאמיני לי שהייתי מוכן לחיות באי הזה,,,

magy

New member
מכירה הכרות שטחית

כמה יכטונרים..... אחד קרייתי אחד חיפאי..... מעניין אם הם הפרטנרים שלך..... אחד מהם, אפילו היה בקשר עם הזוג מ"פירסט" שביום כיפור לפני שנים רבות, הותקפה על מחבלים בקפריסין...... והזוג שהיה עליה.....נהרג.....(עוד מישהו היה על הספינה חוץ מהם?)

אפי לוג

New member
כנראה לא "רק" השיח מכיר...

אם אני לא טועה, זה האי הכי מזרחי בים האגאי, הא? הייתי שם לפני הרבה שנים.

למעלה