אהלן! קוראים לי מיכל...יש פה כמה חבר´ה שמכירים אותי מ"מחזות זמר" לאלו שלא...אני,כמוכם-"רעבה לתיאטרון"!!!! פשוטו כמשמעו....give me more!!! שנה הבאה יש לי בגרות הפקות...אז אם יש למישהו פה רעיון בישבילי...זה יהיה נהדר! אני מעדיפה סוריאליסטי אבל כל דבר יתקבל בברכה!!!!! אז....תחשבו עליי...))) עוד משהו...אם מישהו מכם מכיר או יצא לו לראות את "גילוי אליהו"...יודע על מה אני מדברת....וואו....פשוט-וואו!!! ראיתי את זה לפני חצי שנה בערך וזו אחת ההפקות האיכותיות ביותר בארץ... "אקסטרורדינר"!!!המלצה חמה חמה חמה חמה חמה [לא יודעת אם זה עוד משחק...אם כן-טוסו לראות!]
מה נשמענושששששששש??????? אזזזז אם את בי"א יש הרבה מונולוגים יפים תלוי אם את מעדיפה לבד או דיאלוג עם עוד 2 או 3 חבר´ה ואם את בי"ב יש לי המלצה חמה חמה חמה על המחזה "הגיסות" של מישל טרמבליי וזה הועלה בבית צבי לפני 3 שנים בערך ואני העלתי את זה בבגרות.
עשיתי כבר השנה בגרות מונולוגים-דיאלוגים....היה כ"כ כיף!!!! עכשיו מתחילים לחפש מחזות בשביל ההפקה הגדולה שנה הבאה)) תודה על הטיפ-אני אחפש את "הגיסות"...))))))))
אבל היה בזה משהו מייגע ממש, חבל שלא היתה הפסקה אחרת כבר היינו בורחים הרעיון העיקרי נחמד ומובן מראש והאפקטים הבימתיים לא רעים (הפגזים, כדורי הפינגפונג האדומים והחול...) אבל זה באמת לא מצדיק מחיר כזה ורעיון כזה.