חשיפה ראשונה...

starshine

New member
חשיפה ראשונה...

אהלן! קוראים לי מיכל...יש פה כמה חבר´ה שמכירים אותי מ"מחזות זמר" לאלו שלא...אני,כמוכם-"רעבה לתיאטרון"!!!! פשוטו כמשמעו....give me more!!! שנה הבאה יש לי בגרות הפקות...אז אם יש למישהו פה רעיון בישבילי...זה יהיה נהדר! אני מעדיפה סוריאליסטי אבל כל דבר יתקבל בברכה!!!!! אז....תחשבו עליי...:)))) עוד משהו...אם מישהו מכם מכיר או יצא לו לראות את "גילוי אליהו"...יודע על מה אני מדברת....וואו....פשוט-וואו!!! ראיתי את זה לפני חצי שנה בערך וזו אחת ההפקות האיכותיות ביותר בארץ... "אקסטרורדינר"!!!המלצה חמה חמה חמה חמה חמה [לא יודעת אם זה עוד משחק...אם כן-טוסו לראות!]

actress

New member
מיכלולהההההההההה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה נשמענושששששששש??????? אזזזז אם את בי"א יש הרבה מונולוגים יפים תלוי אם את מעדיפה לבד או דיאלוג עם עוד 2 או 3 חבר´ה ואם את בי"ב יש לי המלצה חמה חמה חמה על המחזה "הגיסות" של מישל טרמבליי וזה הועלה בבית צבי לפני 3 שנים בערך ואני העלתי את זה בבגרות.
בהצלחההההההה

starshine

New member
to מיכל from מיכל:)

עשיתי כבר השנה בגרות מונולוגים-דיאלוגים....היה כ"כ כיף!!!! עכשיו מתחילים לחפש מחזות בשביל ההפקה הגדולה שנה הבאה:))) תודה על הטיפ-אני אחפש את "הגיסות"...:)))))))))

actress

New member
יש עוד רעיון והוא הלילה ה12 ממש יפה

כדאי לך לנסות הייתי אמורה לעזור לאלה מהסנדא של המבוגרים אבל בסוף התחרטו ולא עושים אז אני ממליצה גם על זה.

*GormE*

New member
ממש שנאתי את גילוי אליהו וכמוני גם

כל כיתת התיאטרון שלי מה שכן, כולנו שפוטים של תיאטרון גשר על כל הפקותיהם המרהיבות אולי זה במים, אני לא יודעת

starshine

New member
whatttttt?

על מה את/ה מדבר/ת ???!??!? זה היה מדהים!!!!! אבל...."על טעם ועל ריח....."

*GormE*

New member
באמת על טעם ועל ריח

אבל היה בזה משהו מייגע ממש, חבל שלא היתה הפסקה אחרת כבר היינו בורחים הרעיון העיקרי נחמד ומובן מראש והאפקטים הבימתיים לא רעים (הפגזים, כדורי הפינגפונג האדומים והחול...) אבל זה באמת לא מצדיק מחיר כזה ורעיון כזה.

למעלה