חשיפה מינית

סימונה13

New member
חשיפה מינית

שלום, יש לי ילד בן 5, ואתמול הוא היה אצל חבר ושניהם היו בבריכה ערומים, האמא סיפרה שהיא שמעה אותו אומר לחבר שלו "תנשק לי את ... , זה מצחיק". כאשר היא פנתה אליהם ואמרה להם שכל אחד והגוף שלו ואף אחד לא נוגע אחד בגוף של השני, החבר שלו המשיך הלאה כאילו לא קרה כלום והבן שלי, לפי תאורה, נאטם, כאשר היא שאלה אותו בדרך לא מאיימת מי אמר לו את זה, אז הוא אמר שהוא לא רוצה להגיד לה. אח"כ בבירור שאני עשיתי מולו, ככל הנראה הבנתי שזוהי הייתה םשוט מחשבה שלו. וזה הגיע ככל הנראה אך ורק ממנו. מה עושים, איך מגיבים, מה אומרים לו. האם צריך לבדוק את העניין לעומק, בבקשה עזרה.

צפירת ארגעה... טבעי ונורמאלי...

שלום רב סימונה, ילדים בגיל הרך מגלים את ההנאה שהם יכולים להפיק מאברי המין. משחקים כאלה ואחרים הם שכיחים ונורמאטיביים. א. אין מקור לדאגה. ב. חשוב להעביר את המסר שאברי המין נועדו לעשיית צרכים וגם להנאה. כמו עשיית צרכים גם הפקת הנאה מהם (אוננות) הם מעשים שנעשים בפרטיות ובצניעות לכן הוא יכול לשחק עם עצמו בחדרו, במיטתו עם אבר מינו. ג. רצוי שהילדים ישתכשכו במים לבושים בבגד ים. (עשוי למנוע מצבים כאלה) ד. יחד עם הצגת מסגרת הפעולה(כנ"ל) תני לבנך הרגשה טובה, חשוב שירגיש בנוח כדי שבעתיד יבחר לספר לך דברים אישיים ואת תוכלי להיות יועצת שלו. בכבוד רב עינת

אני שמחה

את משיך ולהשתתף בפורום: לענות, לשאול, להגג ולחשוב איתנו... עינת

למעלה