חשיפה בפורום

jasmine38

New member
שלום נעלולית

רישום משתמש נוסף/אחר למחשב....... בדף הפורום למעלה בצד שמאל יש מילים (שחור עם קו תחתון ע"ג רקע לבן): "החלפת שם" "יציאה מהמערכת" "מקרא" כמובן שאת לוחצת על "החלפת שם" . נפתחת חלונית קטנה, ואז ניתן להכנס תחת שם רשום אחר, אם יודעים את הסיסמא. "רישום משתמש חדש" נועד למענך !
לאחר ברור עם מבין ענין נתבקשתי לספר לך שלאחר הרישום, עם הכניסה מחדש למערכת, היא תכנס תחת השם האחרון שהיה רשום מהמחשב, ולפני תגובה, תבדקי את וגם אחותך, את שם המשתמש (נמצא בראש הדף באמצע), ותדעי אם את צריכה לשנות לכינוי שלך או לא. ממתינים לך בקוצר-רוח

jasmine38

New member
חשיפה בפורום

אנו לא יודעים מי מסתובב בפורום זו לא קומונה סגורה לחברים בלבד ולכן........... אסור לחשוף גולשים אחרים בפורום!!!. רק אנשים מקצועיים (רופאים,יועצים בתחומים שונים שחותמים בשמם), אפשר לפנות אליהם בשמם.!!!! יוצאים מן הכלל, אלה החותמים בשמם האמיתי ואו חושפים בפורום עצמם/ן את זהותם האמיתית בקביעות, ולא כמופע חד-פעמי. למשל גולשת חשפה שהיא "XXXX", אך, אסור להמשיך לפנות אליה ע"ג הפורום בשני השמות, אלא רק אלה אם היא תמשיך להשלים עם החשיפה. מותר לכתוב על "XXXX" מבלי לרמוז ואו שיובן הקשר לכינוי. היו רגישים לפרטיותם של אחרים כפי שאתם רגישים לעצמכם ואף יותר מכך. הודעה זו נכתבה, לאחר שנחשף אחד בגולשים בפורום, והשירשור הוסר מהפורום. מנהל הפורום

יסמין תעשה שרשור ותצרף אליו את כל

מי שכבר"התפקד"שאני אוכל לרשום גם...

jasmine38

New member
הצעה של כחול כזה -תחשבו על זה

הועלת הצעה של "כחול כזה" שכל אחד מהגולשים/גולשות הקבועים בפורום יכתוב מידע בסיסי אודותיו כמו למשל בן/בת גיל מקורב חולה/הורה/סוג קרבה אחר תחום/תחומי עניין או עיסוק ראשיים (למשל עובד בתוכנה, סטודנטית וכו') וכל מידע נוסף שכל אחד/ת ירצה לספר על עצמו. הכי חשוב לציין, שאין כלל חובה לשתף בכך את הפורום, ואי שיתוף הפורום במידע הזה, לא יגרע במאומה ממי שיבחר שלא לשתף. אם יתברר שיש הרבה תשובות חיוביות, אכין פורמט בסיסי שאעדכן אותו לפי פניותיכם, ואציג אותו בפני הפורום יש גם אפשרות, שכל אחד יכתוב לי במסר אישי מה אפשר לחלק עם שאר הגולשים הקבועים, ואת הפורמט המעודכן, לא אפיץ בפורום, אלא במסרים אישיים בלבד, רק למי שישתף, מתוך הכלל שמי שמשתף ישותף במידע. אפשרות נוספת (ברירת מחדל) היא להשאיר את המצב כפי שהוא! האם שיתוף במידע כזה יכול להיות מנוף לשיפור את ההרמונה והשיתוף בין חברי הפורום? רציתי לדעת, מהיא תגובתכם העקרונית לרעיון?

ג מ ב ו

New member
רעיון מצוין

אני מכירה פורומים שהשיטה הזאת, שקצת יודעים אחד על השני, גורמת להרגשת קרבה, אפילו שאף אחד באמת לא מכיר את השני, כי זה לא כמו כאן שמנסים לנחש מי הוא מי. אז אני בת 20++. סטודנטית. לא מכירה את האנשים מהמרכז שכולם מכירים את כולם, אבל משתתפת בקומונה ומתחילה קצת להרגיש קשר. ההרגשה שם מאד טובה ואשמח אם גם כאן זה יהיה ככה, כי אני לא מועמדת ממש להשתלה ויכול להיות שגם כאן אני יכולה להשתתף באופן פעיל. אני בקומונה, כי הנושא של השתלה מטריד אותי ורציתי לדעת באיזה שלב לפעול באופן פעיל לקראת השתלה וריקי הציעה לי להכנס לקומונה ולשאול שם את כל השאלות, ובאמת הם עוזרים לי מאד. כחול כזה - אני מקווה שגם אתה מתכוון לספר קצת על עצמך. וגם האחרים.

LullaBelle

New member
אין לי בעיה להיחשף.

אני חולה בסי אף, קוראים לי לויס [כן, כמו החברה של סופרמן]. במרפאה מכירים אותי בתור אלה, כי זה השם המקורי שלי ושיניתי בגיל 15. אני בת 22, גרה בבאר שבע ומטופלת בשניידר אצל ד"ר בלאו, שהיא מבחינתי המלאך הכי מושלם שאלוהים אי פעם יצר. אני סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון, לומדת ספרות זרה ובלשנות, שנה א'. אני מהאלה שממש, אבל ממש אין להם בעיה להיחשף, לדבר, לשתף וכדומה.

cafesito

New member
חשיפה? יש מישהו שלא מכיר אותי כבר?

אורן, 33, מחפש ריגושים מקצועי ומפעיל אתר אופנועים (עבודה שהיא כולה משחק והנאה) אופנועים כבר ישלי ועכשיו אני חולם על אחד כזה (שווה צפיה)

jasmine38

New member
פיתוח הקשר בין הגולשים הקבועים

זוכרים את הקישור הזה? היה רעיון מעניין. פרט לבודדים/ות לא הבחנו בהענות רחבה. חשבתי להזכיר. יש לי רעיון נוסף לקידום הקשר הקהילתי בין חברי הפורום: ארגון מפגש לגולשים בפורום במקום פתוח, באיזה בוקר בשישי אביבי בטבע. אם תהיה התעניינות מקבוצת משפתתפים משמעותית ("מנין"
לפחות), נאתר מקום נחמד, ונחשוב על דרכים לצקת למפגש תמהיל קצת עם תוכן מאורגן ומאידך, הרבה ספונטניות.) מקום המפגש (אם וכאשר תהייה התענינות) יועבר לחברי הפורום באמצעות מסרים אישיים בלבד, ולא תהיה כניסה למציצנים וסקרנים ווירטואליים, מתוך הכלל ש... מי שרוצה לראות ולשמוע, נדרש גם להראות וגם להשמיע. הנני סקרן לדעת מה דעתכם

אתה לא הסכמת לפתוח שרשור התפקדות

כאן בפורום,אז אתה מצפה שאנשים יצאו מהבית...?

jasmine38

New member
כחול, בבקשה ממך

אני העלתי את הצעתך בפורום מחדש, ולא היתה הענות רצינית, (למעט בודדים). מה זה שאני אפתח שירשור חדש? הדיון בנדון הוא השירשור החדש. אתה יכול גם לפתוח שירשור מטעמך, לקידום ואו לדיון בנושא רלוונטי כלשהו, וכך גם לגבי התפקדות. פתיחת שירשורים אינה הטבה שיש רק למנהל הפורום

LullaBelle

New member
מבחינתי, בכיף :)

נשמע כמו מותק של רעיון. אני מאוד אשמח להשתתף גם, אני לא לומדת בימי שישי. רק שלא יהיה בצפון, כי למרכז אני עוד אגיע, אבל צפון זה ממש, ממש רחוק לי.

למעלה