חשיפה אישית

אני אומרת תברחי כל עוד את יכולה

את במקום שבו הרבה שנים לא הרגשת וזה טבעי, מי לא רוצה לחוות ריגוש ונערצת אבל אם הנישואין חשובים לך תשימי ברקס ויפה שעה אחת קודם

אם מותר לי להתערב

דווקא זו הזדמנות להיוולד מחדש
עם אמצעי זהירות רבים

הבעיה שלה - ושם זה ברקס עם סיבוב פרסה
שזה בעבודה...זה כל כך הרסני
וכל כך מורכב וזה בעצם רק אם שני הצדדים בעלי ניסיון בתחום וידעו לצאת ממשברים רגשיים

אפשר להיות נשוי ועם זה לשחרר הדדית - סוג של לא ראיתי לא ידעתי , הסכמה שבשתיקה , והמון פורמטים
אבל ברור שזה תלוי בסופו של דבר רק בה

בוקר טוב אמרנו ?

מה תעשי לי ???

מה שתעשי אני אחזיר בספנקי

פ נ ט i ם

New member
תברחי ומהר!

הכי גרוע זה רומן בעבודה. אני מובטל אז את מוזמנת ליצור קשר...

פ נ ט i ם

New member
מה את מתערבת ?

דווקא מתאים לי להדליק איזו נשואה רוטטת ולתפארת מדינת ישראל !!!

אני לא מרשה לך , בשבילך אני רוצה את הטוב

שבעולם, מישהי שתהיה שלך ורק שלך בלי שותפים

achokler

New member
רק דבר אחד לא מסתדר

את קרוב ל 40 הוא קרוב ל 30 כמה זמן הוא נשוי. שנים בודדות? וכבר מפלרטת?

מלאת קנאה.

(איך אומרים מקאנה או מקנאת ?)

בדיוק בגילך היה לי סיפור דומה.
מקום עבודה. אני נושקת ל-40. הוא צעיר בכ-4 שנים. שנינו בעלי משפחות.
אני חיה עם בעלי אבל לחלוטין לא יכולה להגדיר עצמי מאושרת אתו (כמה אפשר בכלל להיות מאושרים אחרי 20 שנים יחד ?! יש חיה כזאת ? אני ממש לא מאושרת אתו. לא חושבת שאי פעם הייתי...)

אני כמו בת 16. מתאהבת מעל הראש. כנראה שגם הוא. לא מעיזה לזרום עם זה. נותנת להיגיון להשתלט עליי. לא מרשה לעצמי להיסחף. הוא מנסה, מחייך, מתבדח, מתקרב. אני שומרת על ריחוק. חושבת על המשפחות שברקע...

היום - 6 שנים אחרי (6 שנים !). דרכנו נפרדו כבר מזמן (לפני כמה שנים טובות, למעט פגישות אקראיות פה ושם, ודרכים שמצטלבות באופן מקרי לגמרי, ובכל זאת, יד המקרה יכולה לגרום לנו להימצא באותו מקום באותה העת. גם בחו"ל.). אני מצטערת.
מצטערת שלא נתתי צ'אנס.
אני קצת שומעת עליו.
קצת עוקבת בפייסבוק. או בטוויטר.
אין שום קשר או שיח.
הוא מופיע לי המון בחלומות. כמעט כל שבוע. לפעמים כמה פעמים בשבוע.

והנתק הוא בעיקר פיזי.
נפשית - הוא כאן. לא מצליחה לשחרר. מייחלת לרגע שיצור קשר. יודעת שהפעם לא אסרב.
וגם יודעת שזה כבר לא יקרה.

שאלה טובה

אני מניחה שבעיקר בגלל פחד. חשש מדחיה. סירוב. הצטיירות כמגוחכת ? וגם - אותו חשש ישן נושן של הרס משפחה וכד' (למרות שאני באמת לא מרגישה משהו מיוחד עם וכלפי בעלי).

תמיד חינכו אותי להיות "קשה להשגה". תמיד הייתי כזאת. אני מניחה שלחלקכם זה בטח יישמע מוזר - אבל מעולם לא יזמתי ולא התחלתי עם מישהו....(תמיד התחילו איתי), כך שאני מרגישה מאוד "מסורבלת" בענין הזה.

אין לי תשובה ממש ברורה בענין. רק ציפיה שאולי, מתישהו, הוא בכל זאת ינסה לחדש את הקשר (שהיה אפלטוני בעיקרו, אבל עם פוטנציאל שלא התממש...בגללי בעיקר. לא נתתי לו להתקרב יותר מדי, ואני בהחלט מצטערת על כך. כנראה שאצטער עד סוף ימיי).

ד ר ל י

New member
אני מאד מבינה אותך

ומרגישה גם שהרבה ממה שכתבת, זאת אני גם
.
טוב, אז איך אומרים - לא תנסי, לא תדעי.

למעלה