חשיפה (אוי ויי)

חשיפה (אוי ויי)

אני מרגיש מאוד "חנון"(כמו שאומרים) ומתבייש מאוד לספר זאת אבל הייתי רוצה לדעת אם אני לבד בזה... אז ככה: בכל יחסי המין שקיימתי אי פעם, היו לא מעט המקרים בהם איברי הגיע לפיה אך מעולם לא ותמיד נזהרתי שלא... לגמור לה בפה. האם אני מוזר או מה? לא יודע, אבל... לא יכולתי, לא מסוגל כי עובר לי בראש ..מה היא תרגיש... גם אם זה סתם יחסים מזדמנים. (שלא קורים הרבה, תאמינו לי:) מה דעתכם?

קודם כל תרגיש בנוח..כי..

פה זה המקום שאפשר לדבר על סקס ותהיות אחרות.. לגבי התהיה שלך זה פשוט פרמטר שמשתנה מבת זוג לאחרת..יש כאלה שממש נגעלות ויש כאלה שממש אוהבות..אבל יפה ממך שאתה קשוב לה..ולא משפריץ לה ישר לגרון ואז מסתכל לה בעיניים "אופסס נפלט לי"..אם זה מגרה אותך ואתה מעוניין שתף אותה ותראה מה תהיה התגובה..

Nלי שם

New member
מה זה נזהרתי???....

יכול להיות שעבר במוחך לגמור בלי לשאול אותה???..... אני אישית מאוד אוהב את הקטע של לגמור לפה, תמיד שואל לפני... אבל....עם מישהיא שאני אוהב, זה סיפור אחר לגמרי. לא מסוגל לגמור לה בפה או לגמור לה על הפנים... ואל תשאלו אותי למה....ככה זה וזהו.

תודה על התגובות...

האמת, ספק אם אי פעם אשאל שאלה שכזאת "האם לגמור לך בפה?" אני בןאדם מאוד מיני אבל יש גבולות שאני מפחד לעבור.

Nלי שם

New member
תראה...

יש נשים שיזהירו אותך מראש..ויש שלא ולכןרצוי והכרחי להגדיר מראש מה לא. נראה לי חוצפה וזילזול בוטה לגמור למישהיא בפה מבלי לקבל את הסכמתה.

למעלה