חשין שלנו...

ofircohen100

New member
חשין שלנו...

הי לכולם יש לנו חמוסון קטן ומקסים שקנינו כדי שלחמוסה שלנו לא יהיה עצוב לבד(בן הזוג שלה קרמבו נעלם)הבעיה היא שנראה שהיא פשוט לא אוהבת אותו ומהרגע שהוא הגיע היא נראה יותר עצובה וכל הזמן מנסה להיות איתנו ולברוח ממנו ,לכן נראה לי שלא תיהיה ברירה אלא למסור אותו. הוא אלבינו נדיר(עם מסכה בהירה ועניים שחורות!!) שמח קופצני ומדבר בלי סוף(ביפ ביפ ביפ..),בערך בן 4 חודשים ומחוסן כמובן ..אם מישהו מעונין אז אפשר לכתוב לי ל[email protected] תודה אופיר

Sweet Fantasy

New member
זה לא אלבינו נדיר

זה קינמון בהיר, ולא למכור אותו כאלבינו כשהוא לא, תמונה תעזור להבהיר עניינים.

WTR

New member
כמה זמן הוא אצלכם?

איך התייחסתם אל החמוסה מאז שהוא הגיע? איך המערכת יחסים ביניהם מהרגע שהוא הגיע? אם הוא אצלכם פחות מחודש, אני חושבת שאתם ממהרים להסיק מסקנות. תחכו קצת, חמוסים הם חיות להקה ואין להם בעיה לחיות אחד עם השני, היא תתרגל אליו ותקבל אותו בסופו של דבר. אין סיבה להתייאש. חבל עליו, שהוא כל כך צעיר וכבר יעבור שוב בית.. לא? ומה קרה לקרמבו?

N a d a v 1 6

New member
תשני את החתימה שלך!

רעות השקיעה למענך
יאללה לרשום גם רעות
שלי אם לא !~!@##$ חח
אוהבתך~

מממ

גם את הבן שלך הית מוסר אחרי חודש שהוא לא מסתדר עם הבן החדש שנולד? כאילו מה זה הוויתור המהיר הזה? תקרא שירשור קודם ותראה כמה אנשים מתאמצים בשביל שהחמוס שלהם ישאר אצלם. ואצליהם זה לא בקטע של עצב, זה מגיע עד לכאב ודם. לחמוסה שלך עצוב? לא עצוב לה, היא פשוט קצת חוששת ומפחדת מהחמוס החדש זה הכל מה ציפית להביא לה חמוס חדש ושהיא תסתדר איתו כאילו היא מכירה אותו כבר שנים? כאילו מה נראה לך? מביאים לה מישהוא זר הביתה, ברור שהיא תחשוש. מה זאת אומרת שאין ברירה? בטח שיש!תן להם להסתדר. היה לי את אותו מקרה רק הרבה יותר אלים ואכזרי, ואחרי שבוע מצאתי את החמוסה שלי שוכבת עם החמוס החדש מכורבלים ביחד. כאילו גאד תן להם זמן, זה לא בא בשניה. נראה אותך שיכניסו לך אישה חדשה הביתה ואתה ישר תקבל אותה.זה ממש ממש לא הולך ככה ואתה ממש ממש עושה טעות.תחשוב שוב לפני שאתה עושה דבר כזה.

ofircohen100

New member
קרמבו היפה שלנו

נסענו לחול לכמה ימים וחבר דאג לטפל בהם (הם רגילים להיות משוחררים בבית )אז יום לפני שחזרנו הוא השאיר אותם משוחררים באותו ערב פרצו לנו לדירה וקרמבו כנראה הפריע להם או שהם נבהלו ממנו ושחררו אותו או לקחו אותו אין לי מושג אנחנו רק יודעים שכשחזרנו הוא לא היה והדלתות נשארו נעולות ואת ג'ניס הקטנה מצאנו מבוהלת תקועה מאחורי התנור פשוט סיוט ובקשר לחשין יש לנו נסיון מאוד ארוך עם חמוסים וחשין המתוק אצלנו כבר כמעט חודשיים לא מדובר במקרה של חוסר סבלנות בחינוך הוא קטן ושמח והיא כנראה קצת גדולה ועדינה בשבילו גם הוא וגם היא סובלים מכל המצב היא לא רוצה לשחק איתו בכלל בורחת כל הזמן ישנה במקומות שהוא לא יכול להגיע אליהם(כי הוא עדיין לא מגיע)וזה לא ממש נראה שזה משתפר...

N a d a v 1 6

New member
קינמון..מה שאח שלי מחפש..

שלחתי לך הודעה....תשאיר לנו פלאפון ואח שלי ייתקשר אלייך יש לו גם כמה וכמה שאלות

חחח

אח שלך מחפש קינמון כבר הרבה מאוד זמן
אפילו אני מצאתי לפניו
מה יש כל כך הרבה קריטריונים או משהו?

N a d a v 1 6

New member
הוא לא ממהר..../images/Emo9.gif חכי עוד חודש

בידיוק באוגוסט..כל המודעות קופצות למה למהר?

למעלה