חשיבות השנתון

חשיבות השנתון

שלום , מה דעתכם על קטנוע דינק משנת 96 , נראה חדש לגמרי , עשה 4K בלבד - שזה נסיעה שבועית של שניים שלושה ק"מ , המוכר הוא אדם שאני מכיר וזה באמת המציאות ,\ השאלה שלי האם קטנוע כזה יכול להחזיק עוד הרבה שנים ואני לא יצטרך להשקיע בו טיפולים כי הוא במצב חדש מאוד או שהשנתון משחק תפקיד חשוב ולא משנה כמה שמרו עליו הוא אף פעם לא יהיה כמו כלי משנת 2000+ חות דעתכם חשובה לי , ככה אני יחליט אם שווה לי לקנות אותו במחיר מציאה.

אורי-

New member
תלוי באופן האחזקה שלו

קטנוע כזה חייב לעבור החלפת שמנים לפחות פעם בשנה כדי לשמור על מנוע תקין. לא מספיק לעשות טיפולים רק על פי כמות הקילומטרים. כל מה שעשוי פלסטיק, גומי ומתכת (כל הקטנוע למעשה) יכול לסבול מהתייבשות/ קורוזיה, הבעיה יותר גדולה דווקא בכלים שכמעט ולא נסעו. מעבר לזה, ייתכן שאכן מדובר במציאה כי ביחס לשנתון תקבל כלי שמור. אם הוא לא טופל, רצוי להתחיל בטיפול גדול שיכלול החלפת כל הנוזלים כולל בלם. רק בדיקה מעמיקה יכולה לתת לך את תמונת המצב של הכלי, מה הבלאי שממנו הוא סובל ומה הכדאיות הכלכלית ברכישתו. בהצלחה

גור שפן

New member
בטח לקנות

במידה ומדובר באמת בכלי עם כול כך מעט קילומטרים זו מציאה היסטרית. כמובן לבדוק אותו לראות שלא נגרמו נזקים כתוצאה מעמידה ארוכה. איך מוצאים מציאות כאלה ?

למעלה