חשיבות ההצבעה!

tgilitgili

New member
חשיבות ההצבעה!

מה כבר אפשר לשנות?כולם מושחתים,בשביל מה להצביע? אני מסכים עם הטענות האלה מאוד אבל לשבת בבית להתלונן ולא לעשות כלום זה ממש לא הפיתרון במיוחד שכרגע הערבים עומדים על 10 מנדטים!!! אתם קולטים מזה??אנשים ששונאים את המדינה והיו שמחים אם לא היתה קיימת בכלל ייתפסו קרוב ל 10% מהכיסאות בכנסת שזה אבסורד פשוט(לא מהיותי גזען אלא מזה שהמדינה שלנו היא מדינת היהודים היחידה!!) וכל זה הוא מכיוון שאחוזי ההצבעה שלהם מאוד גבוהים ביחסית לתושבים היהודים(שממש לא ששים לבחור) והכי נורא זה שאני שמעתי על הרבה ח`ברה כמוני כמוכם שהולכים להצביע למפלגות ערביות. אני חושב שכל אחד חייב להצביע רק כדי למנוע את המצב הזה וגם אם בדיוק מפלגה שעונה על הצרכים שלכם תצביעו אפילו לדברים קרובים מבחינת מצע פוליטי או אפילו לגימלאים החמודים אבל תצביעו! להצביע לעתיד מדינת ישראל! נקודה נוספת היא שמי שלא מצביע יכול להיות שהוא מצביע כביכול למפלגות שהוא מתנגד להם(כמו ש"ס לדוגמא שאחוזי ההצבעה שלה מאוד גבוהים ולכן יש לה המון כוח) נא להעביר את המסר לכל מי שמכירים,חברים מכרים ומשפחה כי אני בטוח שלכל אחד(אם לא עצמו)יש מכר שהחליט שהוא לא מצביע כי זה לא ישפיע או כי אין למי אז אולי אתם גם תוכלו לשנות את עמדתו ולתת קצת חיזוק למדינה! תודה ויום טוב לכולם!

למעלה