חשיבה עמוקה?!

• פותח הנושא 1des
  • פורסם בתאריך

1des

New member
חשיבה עמוקה?!

שבת בבוקר יום שישי.... אימא שותה עוד כוס קפה.. אבא.. אז מה התחדש פה? עכשיו אני יודע שכולם {כמעט} נולדתם פעם..וזה לכשעצמו דבר לא רע כלל אהממ.. אני רואה שצבעים השולטים הנם ביזרים למדי.. {רציתי להוסיף אפילו סממנים של "פטיש" אבל החלטתי שדי להשתמש בלעז, יש לנו עברית סאמק.} ונראים כאילו נלקחו מדגל של ארץ/לאום די קרוב אלינו.. ולא. לא התכוונתי לצרפת במחילה. ובנוסף אני קולט שני בקבוקים אחד בסטייל קריר משהו שמשחק´תה פסיכולוג יענ.. "תפתחי אלי"??!!! וההיא הבקבוקה כולה נוטפת זיעה {אמנם קרירה אבל זיעה!} ופתאום אני חושב שבקבוק בירה די מזכיר גיטרה שמזכירה דמות מסויימת {נגיד לא דמות גברית} והאם זה במכוון??? אהמממ וואו היום ממש חשבתי – שזה לא רע בכלל נ.ב ומילות השיר המצוטט למעלה אהממ.. מראות על שאיפה כמוסה {לאללה} שלי.. למרות כשחושב על זה אני מעדיף את חמישי בערב .. --------- אמרתי שאני חושב או מה?!

ברוך הבא

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפצוי כוכבים וכוס מיץ צוף מעניינים דבריך המוסיקה טיפה דומה לזו של דספרדו..... וכן, כולנו נולדנו פעם, אתה יודע איך זה, אחרת לא היינו כאן ואין ספק שלחשוב זו פעולה לא פשוטה
רק טוב!!!

זה לא פייר.

לבוא לשניה ולהיעלם לכ"כ הרבה זמן אח"כ... אנחנו מתגעגעים.. (פסדר, אז רק אני..
). טוב שבאת, ו...תישאר..יהיה כייף כמו פעם.. כשהיינו צעירים ויפים (פסדר, אז רק אני...
) על כל פנים, שנה טובה שתהיה המון אושר ובריאות וטונות של אהבה.

רקדניתוש, אז צדקתי הא?../images/Emo3.gif

חחחח ואם את מחפשת צדק ובמקרה ככה ללא שום כוונה תמצאי אותו בבקשה ספרי לי היכן מצאת. רק טוב!!!

למעלה