חשוך לי בעבודה

חשוך לי בעבודה

אמיר שלום. אני עובדת במקצוע טיפולי במסגרות של משרד החינוך. אני מאוד אוהבת את ה שאני עושה וגם מאוד התאמצתי ע"מ ללמוד את המקצוע (שלוש שנות לימוד בנוסף לתואר הראשון). הבעיה היא שאני כבר בעלת וותק של 9 שנים במשרד החינוך אבל מסיבות שונות אין לי קביעוחת. לכן, כל שנה אנ מקבלת מכתב מהמשרד שמזכיר לי שאין הם מחוייבים לעבודה עבורי בשנה"ל. כך כל שנה במאי מתחיל אצלי מחול שדיםש עיקרו נפשי וחלקו חיפוש עבודה מתיש. אז אני נחרא מיואשת ולא יודעת לאן פניי יותר. אשמח לקבל את תגובתך. אולי משהו פה יעזור לי?????? נעמי

לקראת בהירות

שלום נעמי זה נראה ששני גורמים שונים יוצרים איזה שהוא ענן של בלבול. העבודה עצמה, הטיפול אותו את אוהבת והביטחון בעבודה כמקור פרנסה. ומתוך מה שאת אומרת זה ברור שמצוקת מערכת החינוך נכפית עליך ומעיבה על השמחה שהעבודה עצמה מספקת לך. כנראה שהגיע הזמן לבדוק חלופות. גם בתוך מערכת החינוך יש התקשרויות שונות, גם מחוץ למערכת החינוך יש מסגרות שונות שמעסיקות אנשי מקצוא מתחומי טיפול שונים. ואולי יש מקום לשקול התפתחות לכיוון של פרקטיקה פרטית. השאלה היא מהו כיוון ההתפתחות הנכון והמתאים לך. אי יציבות הפרנסה עלולה לייצר קולות פנימיים קשים שכדאי בשלב ראשון להטות להם אוזן יותר קשובה. להכיר מה בדיוק מתחולל בשיחה הפנימית. מתוך כך מתבהרים לפעמים דברים מהותיים. בהצלחה, אמיר דרור

למעלה