חשוב!

ליאל666

New member
חשוב!

בגלל שאני חדשה.. ואני לא מכירה פה כל כך ת'חברה.. אז.. חשבתי לעצמי.. שכל אחד יתן לי קצת פרטים.. אז ככה.. שם: מין: גיל: עיר מגורים: זמר אהוב חוץ מעידן: שיר אהוב: (לא משנה של מי) למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? מקווה שנהנתם לענות.. ומקווה שגם אחרים יכירו אתכם קצת יותר! ביי...

קודם כל - ברוכה הבאה! [:

שם: נופר מין: נקבה גיל: 15+ עיר מגורים: הוד השרון זמר אהוב חוץ מעידן: אממ בית הבובות! שיר אהוב: (לא משנה של מי) ח ו ש ב ע ל י ה [: למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? כי זה חמוד כזה...סתם אהבתי וכתבתי ! =)

QUEEN5

New member
ברוכה הבאה והינה אני עונה..=]

שם:רננה,רני מין:נקבה גיל:17 וחצי עיר מגורים:ירושלמית זמר אהוב חוץ מעידן:יהודה סעדו שיר אהוב: (לא משנה של מי)נפרדנו לרגע למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?כינוי ישן חשבתי לשנות שנחליט שכן אז נשנה.

ברוכה הבאה מתוקה...

שם: מעיין מין: נקבה גיל: 17 עיר מגורים: אזור חדרה זמר אהוב חוץ מעידן: רוב הזמרים המזרחים שיר אהוב: לראות אותך צוחקת-אורן חן וסטלוס למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? מעיינו'ש=> מעיין 3=> ההתחלה של השם משפחה שלי צ' (ה3 דומה לצ' שכותבים חחח)

welcome../images/Emo70.gif

שם
רעות מין
שאלה טובה.... חח סתם! נקבה גיל
13+ עיר מגורים
תל אביב זמר אהוב חוץ מעידן
יהודה לוי עשה רק שיר אחד אבל זה נקרא לא?? הוא לא נקרא זמר.... אז אממממ גיימ ביוז שיר אהוב: (לא משנה של מי)
רציתי של יודה לוי !-) וחושב עליה של עידן יניב
למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?
אמממממממ
כי אני אוהבת לרקוד! את הפירוש לו לא בעיה להבין

שששאנל

New member
אני פה מזמן אבל לא ממש מוכרת אז...

הנה זה בא.... שם :
שירן שאנל משפחה:
צור מין:
נקבה גיל:
20 (יותר מעידן חח) עיר מגורים:
בת ים זמר אהוב:
הראל מויאל שיר אהוב:
"שוב אל ביתי בגרזה של רונה לי הכינוי שלי:
בעצם השם שלי שאנל (עם תוספת שש כי הכינוי היה תפוס חחח) זה הכל בה ביי..

Or Skaat123

New member
עונה:]

שם:אור מין:נקבה-המין השולט גיל:14[+-] עיר מגורים:גבעת שמואל זמר אהוב חוץ מעידן:הראל סקעת שיר אהוב: (לא משנה של מי) משהו ממני, ואת ואני, you are so beautiful למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? אור-השם שלי, סקעת-בגלל הראל סקעת 123-לאדעת

../images/Emo26.gifעונהההה

שם: רחלי מין:נקבה גיל:18 וחצי עיר מגורים: ת"א זמר אהוב חוץ מעידן: קובי פרץ. שיר אהוב: רציתי של יהודה לוי, ואת ואני של עידן יניב למה הכינוי שלך הוא דווקא זה: אמממ את האמת סתם ככה זה יצא אחלה שיהיה לכולם שבוע טוב

ברוכה הבאה...ועונהה[=

שם=> דניאל, דניאלו'ש, דניאלי מין=> נקבה גיל=> 16 עיר מגורים=> הוד השרון זמר אהוב חוץ מעידן=> כל הזמרים המזרחייםם שיר אהוב=> תודה ליפה, חושב עליה ועודד... למה הכינוי הוא דווקא זה=> לא היה לי כינוי חעחע וזהו...אני סיימתי

shirazlovemor

New member
עונה

שם: שירז מין: נקבה גיל: 17 עוד מעט עיר מגורים: כפ"ס זמר אהוב חוץ מעידן: הממ יש כל מני.. שרית חדד למשל שיר אהוב: (לא משנה של מי) גם פה יש הרבה.. לדוגמא Casada-Every time we touch למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? שירז לאב מור>> מור=האקס

shay54

New member
עונה!

שם? שי מין? זכר גיל? 15 עיר מגורים: ת"א זמר אהוב חוץ מעידן? אייל גולן שיר אהוב: חושב עליה של עידן ועוד ועוד.... מדוע הכינוי הזה?, מה הפירוש? שי 54 כי רציתי לרשום שי וזה היה תפוס אז רק זה היה פנוי, ממש אין לזה פירוש!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עוננה!!

שם:ירדן מין:נקבה גיל:13 ו3 חודשים עיר מגורים:חולון זמר אהוב חוץ מעידן:מאיה בוסקילה שיר אהוב: (לא משנה של מי) no promises למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?ירדנוש חולה על מאיה שנרשמתי לתפווז הייתי מאוהבת במאיה בוסקילה ואני עדיין =]

למעלה