חשוב!

I N S T I N C T

New member
חשוב!

ביום ראשון ה-23/7 הראל יתארח בתוכנית "הורי החלומות" ערוץ 22 בשעה 22:00 שבת שלום!

זו תוכנית חדשה../images/Emo39.gif

לפי מה שהבנתי מהפרסומות, זו סדרה על הורים שמנסים להגשים את החלומות שלהם דרך הילדים שלהם.

מ א מ י2

New member
זה היום1!!!!!!?!?!?!??!!? ../images/Emo219.gif

היום ה-23!!!!!!!! (או שהתאריך במחשב שלי מטומטם ואניאביא לו 10000 כאפות
) החודש זה ה-7!!!! אמרו שהתוכנית בקרוב,לא?! ראררררררררררררררררררררררררררררררררר

מ א מ י2

New member
נו..ו..? ../images/Emo219.gif

כתבת ב-23.7 לא? אבל בדקתי על ערוץ 2 ואין שומדבר על הורי החלומות :/

I N S T I N C T

New member
ללוטן

זה מה שאני יודעת גם מהרישמי.. אבל גם בגלל כל המצב בצפון והכל כל הזמן יש שינויים בלוח התשדירים.. אז אולי בסוף הם לא ישדרו את התוכנית היום..

מ א מ י2

New member
../images/Emo4.gif גמלי נראה ככה ../images/Emo219.gif

אגב,לא נכנסתי לרשמי 1223344689644 שנה. מחיפוש בגוגל/וואלה/נענע/תפוז וכו-לם לא נכנס לי לרשמי. מישהו יכול להביא לי קישור? (אפשר בלינק
. אני די עצלנית) תודה למי שיעזור
.

wowit linoy

New member
זה טעות!

ברשמי הן יסתכלו לפי 7 לילות,אבל גם 7 לילות טעו.. זה אמור להיות בטח שבוע הבא ביום ראשון.. אתמול היה רצועת הביטחון...

מ א מ י2

New member
חמוד,לא מצחיק ../images/Emo219.gif

אולי קצת,בקטנה
. אבל לא בהגזמה. חוצמזה-מזל שראיתי האלופה :p

אני זה לא חוכמה אני לא מצחיקים אותי מהר... אבל הם ניקרעו מצחוק... מרות שזה היה עצוב לא מצחיק... כי יש דברים שלא צוחקים עליהם...

מ א מ י2

New member
נכון. אבל הפעם דווקא היה יותר מצחיק

. ועוד בגיא פינס אומרים שהביקורות בעיתונות של רצועת הביטחון יותר טובים מאשר של מועדון לילה! פייי...מפגרים!

מ א מ י2

New member
בארור -.- ../images/Emo219.gif

אני מתה על מועדון לילה
. מתישהו,אני בטוחה (טוב יש לי תחושה) שיביאו לשם את הראל מויאל,והראל סקעת. או לפחות מישהו,אבל גם הראל. אופפ..בגלל כל המלחמה לא משדרים כ"כ הרבה תוכניות יפות. דמטט :/. וכמה חיכיתי לאמא מחליפה בפרק הראשון והורי החלומות ועוד הרבה פרקים של מועדון לילה שדחו. נמ.

למעלה