חשוב

metal head

New member
חשוב

למי שמבינכם יש Mirc או מכוון להוריד אז תכנסו לחדר isramtal# זאת היא פרסומת, בחדר יש הרבה אנשים אבל לא מספיק אבל אני מזהיר, אם תבואו ליכמו כמה אנשים פה עם כינוי כמו לימפ ביצקיט או סליפנוט, ואל תדברו על להקות כאלה ויהיה כיף.... וזה לא החדר שלי אז ככה שאל תתחילו לקלל או משהו פשוט זה ככה, כי אם מישהו יתחיל עם הלהקות האלה בחדר יקבל מה קוראים אותו באן, מי שלא יודע מה זה כנראה ידע

BlackShadow

New member
כן, ממש כיף שם!

NOT! האנשים שם כל כך צרי מוח, הם לא מוכנים לדבר עם מישהו חדש. הם מעיפים אנשים בגלל שהם לא אוהבים את הכינויים שלהם וכו´... בקיצור צריך להחליף אופים...

Sham 69

New member
לא שווה להכנס לשם ..

אנשים נחמדים והכל טוב .. אבל בקושי מדברים שם .. ופשוט .. משעמם

rotemo

New member
מה הבעיה שלך עם לימפ ביזזזזזזזזקיט

שמעת אותם בכלל או שאתה סתם החלטת שהם דפוקים לפי שיר אחד דפוק שלהם תשמע את האלבום הראשון שלהם

BlackShadow

New member
אממ...

הוא לא אמר משהו אישית נגד לימפ ביזקיט, זה פשוט מעצבן שאנשים שאוהבים אותם באים לחדרי מטאל כשכל השאר שומעים דת´, ולימפ ביזקיט לא מתקרבים למטאל בכלל. זה לא עניין לוויכוח, זאת עובדה. זה כמו שמישהו יבוא לחדר ג´אז והלהקה האהובה עליו היא בקסטריט בויז.

V.W

New member
שאלה

אני נכנס דרך איזראל נאט, אז הוא יכול להיכנס לערוץ הזה?

V.W

New member
irc.dal.net?

אתם חייבים לסלוח לי, אני פשוט לא הכי מבין בקטע הזה...

theAMP

New member
רק לידע כללי...

כרגע נכנסתי לערוץ הזה, ורציתי לבחון את מה שאמרת... עשיתי דבר מאד מגעיל שלא הייתי עושה בדרך כלל, אבל ממש רציתי לראות אם זה נכון. נכנסתי ומה שכתבתי היה בדיוק הדברים הבאים "מה, אז אתם ממש ממש שונאים את סליפנוט ואת קורן ואת לימפ ביזקיט? כי אני לא. הרבה יותר עדיף מהחרא הזה של הבלאק והדת´. בלק ודת´ זה גיי, דרים ת´יאטר אוכלים בתחת, vai is gay"... (אגב, אם מישהו נפגע באיזושהיא צורה ממה שכתבתי פה, אני מתנצל, יש קצת דת´ שאני אוהב, יש קצת בלאק שאני אוהב, כמה מחברי הטובים ביותר הם מעריצי ואי ודרים ת´יאטר, ואין לי בעיה עם אנשים כמוכם. הצגתי בערוץ את הדעה שלי בצורה בוטה בכוונה, רק כדי לבחון את אמינות אזהרתו של ראש מתכת, ולא מסיבה אחרת. אני מודע לעובדה שאלו גיבובי קטנוניות ילדותיים ואינפנטיליים ואם הייתי פוגש אדם שמתנהג ככה בחיים האמיתיים, לא הייתי מסתובב איתו ואולי גם הייתי מביא לו בוקס או שניים). אקיצר, לא העיפו אותי, ולא עשו לי באן. טאליבן (הבנתם, עשו לי באן, טאליבן... לא משנה). אז תרגישו חופשיים להכנס גם אם אתם יותר פתוחים מוסיקלית ממטאל הד, ואולי ביחד נצליח לשנות את הערוץ הזה למשהו יותר חיובי peace

Bodom-child

New member
פעם הייתי

נכנס הרבה לאיי אר סי לדבר על מטאל. הייתי נמצא הרבה בחדר #מטאל בגרסא המקורית שלו.

a_duck

New member
#מטאל...זה לא ערוץ מטאל בכלל...

הרוב שם שומעים מזרחית ואומרים שבאים בגלל האנשים...ומעיפים את כולם...

ed555

New member
זה באמת כבר לא ערוץ מטאל..

שאלתי שמה, כי מזיינים שם את השכל על שטויות כל הזמן אם הם מדברים על מטאל לפעמים אז העיפו אותי בגלל זה!! אידיוטים פוזרים..

a_duck

New member
חחחחחחחחחח

עלק לשנות את הערוץ...בטח כשנכנסת הפאונדר לא היה שם...אם היית מוציא מילה על סליפנוט הוא היה שם לך באן תוך שניה...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
כל הערוצי המטאל האלה...

כל הערוצים החיקויים האלה זה סתם אנשים מתלהבים שמקימים ערוץ עם שם מטאליסטי ואין להם קשר למטאל בכלל! בכלל, אני לא מבין למה כל אחד צריך לפתוח ערוץ חיקוי משלו לערוץ שכבר קיים, והרי אין שום הבדל בין הערוצים האלה, מה גם שברובם יש את אותם האנשים. פעם בזמנו היה רק ערוץ מטאל אחד בדאלנט וזה היה באמת תור הזהב של קהילת המטאל המקווננת. הערוץ הזה, למי שמכיר, הוא #THE-METAL. היום הוא גם התקלקל ופלשו אליו אנשים מגעילים והוא לא שונה משאר הערוצים האחרים, אך לפני כשנה שנתיים היו בו ממש אנשים טובים שמה שעניין אותם זה מטאל, והתקיימו בערוץ דיונים רציניים בנושא. כמו כן, האנשים בערוץ היו ממש חברים טובים והיחסים בין הגרעין של הערוץ הלכו למעבר למחשב. הייתה לנו קהילה של אוהבי מטאל איכותית שמקורה ברשת. אני אישית לא נתקלתי בדבר כזה עדיין בשום מקום אחר ברשת ואני גאה שהיה לי הכבוד להשתתף בזה. לצערי, רוב האנשים האיכותיים הלכו משם (התגייסו, או שנמאס להם פשוט) והערוץ גווע. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד פה זה, שאולי תנסו במקום לפתוח כל יום שני וחמישי ערוץ חדש, תנסו לקחת ערוץ אחד, וממש להכיר בו את האנשים ולהקים גרעין משותף, שיהיה מעבר לסתם משחקי שליטה בערוץ IRC, ואולי ייצא לכם משהו מזה גם...

a_duck

New member
אמ...

לא פתחו את הערוץ הזה לפני יומיים...זה ערוץ די ישן...וכל עוד יש את הפאונדר שם אתה יכול לא לדאוג...לא יהיו שם אנשים דפוקים...וזה גם לא ממש קשור למשחקי שליטה...מה שאמרת נכון לגבי ערוצים שנפתחים ליומייים ויש שם שני אנשים...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לא הבנת תכוונה שלי

לא התכוונתי להגיד שאתם ערוץ חדש ושאתם מנסים לחקות מישהו. גם ערוץ #מטאל הוא דיי ישן אבל עדיין כולם שם פוזרים. אני מדבר על זה שיש עכשיו 1000 ערוצי מטאל ישראליים, שבעצם אין לאף אחד מהם זהות מיוחדת. פעם, שהיה רק את דה מטאל, כל מי שהיה מתעניין בנושא, היה בא אלינו. אנחנו מעולם לא פרסמנו תערוץ הזה, אפילו לא פעם אחת!!! פשוט עבר מפה לאוזן שיש כזה ערוץ ושהאנשים בו לא סתם נמצאים שם בשביל לשוחח, אלא בשביל ליצור קשרים. כי הרי, הקשר בנינו לא הסתיים במסך המחשב. היו זמנים, שהיו בערוץ למעלה מ 80 איש (!).

למעלה