חחחחחחח למה לרצוח שהיא לא סיפרה לך
B BShenB New member 4/5/05 #19 חחחחחחח../images/Emo6.gif למה לרצוח../images/Emo35.gif שהיא לא סיפרה לך
E efratushh New member 4/5/05 #20 שהיא לא סיפרה לי שהם היו ברקע!! זה פרט חשוב ביותר!! זה הפרט הכי חשוב!! היא תמיד משמיטה חלקים... טוב, אני לא ארצח אותה.. רק אעשה לה משפט קטן...
שהיא לא סיפרה לי שהם היו ברקע!! זה פרט חשוב ביותר!! זה הפרט הכי חשוב!! היא תמיד משמיטה חלקים... טוב, אני לא ארצח אותה.. רק אעשה לה משפט קטן...
B BShenB New member 4/5/05 #21 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif.. צודקת!!!! צריך לגזור עליה דין דיבור... בדרך כלל הנאשמים צריכים לשמור על זכות השתיקה.. אז אצלה זה הפוך צריך להכריח אותה לדבררררר.. שלא תשכח חלקיםםם ח=ש=ו=ב=ים
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif.. צודקת!!!! צריך לגזור עליה דין דיבור... בדרך כלל הנאשמים צריכים לשמור על זכות השתיקה.. אז אצלה זה הפוך צריך להכריח אותה לדבררררר.. שלא תשכח חלקיםםם ח=ש=ו=ב=ים
B BShenB New member 4/5/05 #23 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif לא אויבים, פשוט.. שותפים לפשע
S sivanick New member 4/5/05 #24 חחח עפר הזה... הוא באמת אמר פעם שהוא שומע להקות בנים והוא אמר משו על בקסטריט..לא זוכרת בדיוק מה אבל משו טוב חח..חמוד.
חחח עפר הזה... הוא באמת אמר פעם שהוא שומע להקות בנים והוא אמר משו על בקסטריט..לא זוכרת בדיוק מה אבל משו טוב חח..חמוד.
Shiri from the block Active member 4/5/05 #1 חחחח ראיתי!!../images/Emo6.gif איזה ענקקקקקקק!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עפר הזה כפרעליו../images/Emo99.gif חחחחחחח איך זה היה מצחיק!
חחחח ראיתי!!../images/Emo6.gif איזה ענקקקקקקק!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עפר הזה כפרעליו../images/Emo99.gif חחחחחחח איך זה היה מצחיק!
S sivanick New member 4/5/05 #25 גמאני ראיתי!! אצל אחותי עפר השתפר בשירה שלו..או שאולי זה לא היה הקול שלו.. חח זה היה קטע טוב..במיוחד שבקסטריט היו ברקע
גמאני ראיתי!! אצל אחותי עפר השתפר בשירה שלו..או שאולי זה לא היה הקול שלו.. חח זה היה קטע טוב..במיוחד שבקסטריט היו ברקע