חשוב

i like the

New member
חשוב

שלום רב 1 האם מישהו מכיר חייל מתנדב שהוא לא רואה טוב שעושה תפקיד בשטח? 2 האם מישהו מכיר חייל מתנדב של רואה טוב שעוסק בתחום המחשוב בדרגה גבוהה או נמוכה? חג שמח להתראות

TRANSFER

New member
לא מכיר אישית אבל...

יש אצלינו חייל בחמ"ן שהוא עיוור[ולקוי שמיעה] ועושה עבודה רגילה לגמרי. הייתה עליו כתבה בגליון הקודם[נדמה לי הקודם] ב"מחנה" , אם תרצה תוכל לחפש את הכתבה, אני מאמין שזה ייתן לך מידע.

גם לא מכיר

- בשטח, קשה לי להאמין...אין גם הרבה מתנדבים בשטח. - עם מחשוב יש יותר סיכוי. למחשוב ברמה נמוכה יש לפי דעתי אפילו סיכוי גבוה.

TRANSFER

New member
מה ז"א ב"שטח"?

חשבתי שהכוונה ל"שטח" זאת עבודה בפועל בצבא. טוב אני והמחשבות שלי... גם אני לא מאמין שיהיו מתנדבים עיוורים בעבודה לא משרדית.

ככה זה עם החדשים

כל המלש"בניקים והמתגייסים הטריים, שיש להם עדיין תקוות שהם יגיעו לשטח, למשהו קרבי. גם אני הייתי שם פעם... לא נורא, לומדים להיות ג'ובניק.

הייתה אצלנו ביחידה

חיילת שעסקה בתיכנות WEB עם ליקוי ראייה חמור (נראה לי שהיא הייתה כמעט עיוורת)... היא עבדה עם רזולוציה גדולה (דאגו לה למסך גדול), ועבור קריאת מסמכים היה לה מכשיר שמגדיל עם סוג זכוכית מגדלת .

o m e r g

New member
אני...

עד שהבעית ראיה שלי לא גרמה לכך שיעיפו אותי מהיחידה....עסקתי במחשבים,היה נחמד,גם לי היה מסך גדול ותגיד,קראו לה לירון במקרה?

למעלה