חשוב

skito

New member
חשוב

מבית שאן לאשדוד \ פדופיל לפני שנים רבות חקרתי פדופיל במספר מקרים והצלחתי לאסוף נגדו ראיות, הוגש כתב אישום למחוזי בנצרת והבחור קיבל העמדה לדין, אולם משפטו התארך והתארך (טריק של עורכי דין) ובהמשך לאחר שנים של דיונים הבחור יוצא כמדומני זכאי מחמת הספק, לא אפרט את הפרשה אבל בימים אלו ממש הבחור נעצר באשדוד ומקווה שהפעם לא יצליח לחמוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2934595,00.html פרסמו את הכתבה הבאה לכל המי ומי זה חשוב מאוד

תגיד, סקיטו

הוא גם תקף את הבנות שלו כשהיו קטנות? ועוד שאלה - ראית במקרה אתמול את השידור על חקירת הרצח של אסף שטיירמן בכ"ס? המשטרה לפעמים מלבישה תיק ולולא היה מתגלה רמז נוסף, שני חפים מפשע היו יושבים היום על רצח. התורג'מן הזה - אין שום צל של ספק שהוא הפושע? באלף אחוזים? הרי כבר 9 שנים הוא מתעקש שהוא חף מפשע ולא נשבר. והמשטרה הרי יש לה שיטות לשבור.

zoro3

New member
מסכים איתך

יש דברים שהמדינה שלנו צריכה להתבייש בהם וזה צריך להדליק אור אדום לכולנו כי כל אחד מאיתנו יכול למצוא את עצמו במצב כזה על לא עוול בכפו וחבל

אין עם מה להסכים....חייבת להבהיר

ממש לא התכוונתי לשדר פקפוק או קלות דעת בהחלטת השופטים. אני פשוט לא מצויה ברזי המקרה הזה. רק שואלת את סקיטו אם המקרה הוא ברור ומוחלט להבדיל ממקרה אסף שטיירמן. כדי שאדע. לא יותר מזה. אני לא יוצאת כנגד המשטרה - בלי אלה חיינו אינם חיים והם עובדים קשה תמורת משכורת דחק. הלוואי שיעלו להם את המשכורת. יש דברים שהמדינה שלנו צריכה להתבייש בהם. אבל לזכות המשטרה ייאמר שהם אלה ששיחררו לשידור את החומר על הטעויות שלהם בחקירת הרצח. ועל זה אני אומרת - כל הכבוד.

skito

New member
תלתלנו

אני לא נכנס לפרטים שאין לי מידע מדויק לגבהם. מה שאני יודע שאז חקרתי את הבחור העקשן, היו לי ראיות שהספיקו לפרקליטות להגיש כתב אישום והעמדה לדין, אומנם לא בטכנולוגיות של היום אבל היה זיהוי ודאי וראיות נסיבתיות מצטברות, אני הייתי משוכנע ללא כל ספק שמדובר בו, בהמשך בהמ"ש שחרר אותו למעצר בית והייתה סחבת של כמה שנים עד לפסק הדין, אז כבר איבדתי קשר עם המקרה (החלפת תפקידים) הטיפול כולו היה באחריות הפרקליטות ובית המשפט לאחר מכן הוא נעלם מהישוב (מסתבר אשדוד) וההמשך לשיפוטכן.

kisslali

New member
אני מזמינה את כל מי שרוצה להוריד

לי את הראש. עדיף שישבו "בטעות" כמה פדופילים מאשר שאחד אמיתי ימשיך להסתובב חופשי... ללי

יותר עדיף שלא יהיו טעויות

מצידי שיעמידו פדופילים מול כיתת יורים ויעשו מהם מסננת קטשופ, אבל בטעות? זה הרס חיים של חף מפשע ומשפחתו וילדיו. לא חאראם?

kisslali

New member
ברמה תאורטית אין ספק שאת צודקת

אבל ברמה מעשית, בסבך הגופים השונים שמטפלים בתחום (עו"ס, משטרה, בתי משפט, מורות ועוד ועוד) זוכים לחסד המון פושעים בתחום הזה ולכן, עדיף שהטעות תהיה על חשבון הפושע מאשר הילד. אם הברירה היא שום טעות בכלל, אז בטח שגם לא פה. תעבירי את זה למספרים וזה ישמע פחות מטורף. ללי

למעלה