חשוב .....

snir888

New member
חשוב .....

א.כמה מקבל חייל בשח"מ כמה כסף (סכום)??? ב.אם אני נכנס למשטרה עם תואר ראשון בהוראה זה מוסיף למשכורת ?? או שאני צריך שיהיה לי תואר בקרימנולוגיה או משהו דומה ???? ג.אם אומרים לחייל בשח"מ (שוטר ) סיים משמרת ואומרים לו תישאר יש כוננות אז הוא מקבל על משהו (פיצוי ) עוד שעות חופשיות?. ד.אם מפקד משטרה אומר לי להישאר אחרי המשמרת ???זה לא ניצול???

שלום30

New member
עד כמה שידוע לי

חייל שח"מ הוא חייל לכל דבר 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה, ולכן לא נראה שיש בכלל סברה שתקבל שעות נוספות בשח"מ. תואר מוסיף בערך כ 1500 ש"ח למשכורת - ולא חייב שיהיה בקרימינולוגיה. אני מכיר שוטרים עם תואר ביהדות, מחשבים ובצילום. זו הסיבה לכל הפרשות בהם נתפסו אנשים עם תארים מזוייפים... אני חושב שהמפקד יכול לומר לשח"מ להשאר אחרי המשמרת, הרי החייל הוא בשרות המשטרה לכל מה שיצטרכו - למעט שעות השינה המחויבות ע"פ חוק (וגם חוק זה לא נאכף תמיד במיוחד ביחידות השדה)

danipc

New member
שח"מ

שח"מ מקבל משכורת צבאית של 490 ש"ח לחודש וזה לא משנה עם יש לך גם דוקטורט עדיין תקבל 490 ש"ח יש משמרות שהם שילדי והם משמרות של 12 שעות אבל רק מעל 16 שעות משמרת תקבל יום פגרה נוסף כמובן שיש תיגבורים שעליהם לא תקבל שום יום פגרה

ilancoll

New member
תיקון לתארים

השנה הכניסו שינוי (לרעה) תואר היום שהוא לא ישים כלומר לא משרת את המערכת זה 6 אחוז תוספת תואר שהוא ישים כגון קרימונולגיה משפטים וכדומה זה 20 אחוז תוספת

קרבינוש

New member
ומה יעשו אלה שיש להם תארים ממזמן??

לא של קרימנולוגיה ומשפטים וזה כבר לפני כמה שנים והם היו מקבלים את התוספת הגדולה של 20 אחוז ? האם יקטינו להם את התוספת בגלל שזה הפך לתואר לא ישים ?

אלבה

New member
אם היית בצבא וחוזר פעם בחודש הביתה

היית מקבל שעות נוספות?

למעלה