חשוב!!

קשתונה

New member
חשוב!!

במקום לשלוח לכולם באיסיקיו: ימוצה הדין עם עברייני מין....! עצומה להחמרת עונשי עברייני המין! תחתמו, בשביל כולנו...: http://users.tapuz.co.il/yoredet/so/view.asp

s h e e p i t

New member
יפעת!

חצופה! אני חותמת הדף עולה ומי חתום ישר אחרי?! את! מישו הרשה לך?! טוב לא נורא הפעם אני אסלח לך זה חשוב!

באמת תודה לך

אבל למה חתמת רותם ריימונד? מה קרה לשם משפחה האמיתי שלך? סתאאאאאאם..... אתמול עשית מעל ומעבר להוכיח לי!

תחתמו כבר יא חראות!!!

מק
יאמי יאמי

המצחין

New member
בנות

תזדינו מכאן! אני לא מצדיק את העברינים, או משהו כזה. אני רק חושב שאחרי שקיבלת עונש, אתה מבין. ולכל אדם מגיעה עוד הזדמנות(ולאו דווקא להרחיק אותה) אגב, כל מי שמספר בדיחה בעלת אופי מיני הוא יכול להיטבע כמטריד מינית

למה אתה חייב לעצבן אותי?!

לא כולם מבינים אחרי שהם קיבלו עונש. חוץ מזה, פחות מארבע שנים בכלא שדואגים לך למקום לישון, לאוכל ולכל הצרכים הבסיסיים, זה לא בדיוק עונש. יותר בכיוון של אכסניית נוער. בן אדם חולה ודפוק כזה לא צריך להסתובב חופשי! הידעת? שופטת בבית משפט השלום בטבריה שיחררה אנס [או מטריד אני לא זוכרת] בלי עונש בגלל שהוא הודה באשמה. חתימה על העצומה הזאת לא קשורה רק לבנות, זה נוגע גם אלייך ולחברים שלך.

המצחין

New member
מה קרה לך?

את לא יודעת שלשלול לבנאדם את יכולת התנועה, נניח לא תוכלי להיפגש עם החברים שלך אלה בשעות מוגדרות. תוכלי לעשות רק מה שאומרים לך ובזמן. אם את רואה אכסניית נוער ככה אז זה די חבל. יש בתי סוהר שהם כל כך צפופים שאנשים צריכים ממש לישון על הרצפה. ועוד שני דברים. נניח שקראתי לך הומו. את תובעת אותי על הטרדה מינית. אני אומר לשופט מה קרה, והוא משחרר אותי, לא נשמע הגיוני? את חייבת לספק יותר פטים בדוגמאות שלך... בעיקר בנות מתעצבנות מדברים כאלה... אני לא חושב שזה לא נוגע לי, אבל אני חושב שגבולות ההטרדה מינית אומורים להיות יותר רחוקים ממה שהם עכשיו. ורק שתדעי, גם בנים מוטרדים מינית!

מישהו אמר שבנים לא מוטרדים מינית?!

יש לך קריאה סלקטיבית! לאנשים חראות כאלה מגיע לישון על הריצפה ועוד יותר גרוע מזה! הדוגמא שהבאתי היא מקרה אמיתי וזה לא היה עניין שולי כמו לקרוא למישהו הומו.

kedeman

New member
הידעתם?

אם אחת מכן תתלונן שמישהו פה תקף אותה מינית יש יותר סיכוי שיאמינו לכן מאשר לי!!!! אם בת תתלונן על בן אז סביר להניח שהוא אבוד זה תחום כל כך אפור שכמעט אוטומטית מרשיעים מי שראה לפני כמה זמן יאיר לפיד היתה תלמידה שהחליטה להתנקם במורה שלה אז היא התלוננה שהוא עשה לה משהו, הטריד אותה מינית והוא נלחם הרבה שנים כדי שישחררו אותו

קשתונה

New member
זה באמת משנה את העובדה ש...

יש המון כאלה באמת? וגם המון שיחרורים מטופשים במקרי אונס? ושהענישה לא מספיקה גם לכאלה שכן? שי וברק... תדמיינו את עצמכם הולכים סתם ככה ברחוב...(בתל אביב או טבריה או נתניה או וואט אוור!) ופתאום קופצות עליכם מהשיחים 3 בנות דופקות לכם איזה אגרוף למוח שלא תבינו מה קורה לכם גוררות אותכם איתם לוקחות אותכם לשיחים מרביצות לכם חזק (חדר כושר עושה פלאים) מאוד... משפילות אותכם אונסות אותכם ומשאירות אותכם עם הבגדים הקרועים שלכם בשיחים.... (וברק אם אתה תתחכם עכשיו אני אכה אותך!) זה משפיל זה מכאיב... ואפילו שאתם בנים והאגו שלכם אולי לא נותנן לכם לחשוב ככה... החלום של כל בן הוא לא באמת להיאנס. תפסיקו לשחק אותה כאלה גברים מצ'ואים...אף אחד לא מנסה לדפוק אותך ברק! מה זה התגובה הזאת?!?! אף אחד לא מנסה לעשות לכם רע! כי אני באמץ מקווה שאתם לא אנסים...ואם אתם כן! אז הלוואי וישרפו לכם את הזין מילימטר מילימטר עם כלב גז שתשבו ותצרחו ותבכו ולאף אחד לא יהיה איכפת שפשוט ישרפו אותכם! כי לאנסים שהורסים לבנים או לבנות את החיים ולכלכ הסביבה שלהם ועושים מהם שפוט כלום מהלך.... לאנשים כאלה שמנצלים את העובדה שהם עשו מעצמם יותר חזקים... לאנשים כאלה לא מגיע לחיות...ובטח שלא לחיות בכבוד!

tuty fruty

New member
מסכימה כל כך עם מה שאמרת..

אנס שווה אם לא יותר לרוצח אתם באמת חושבים שקל לבחורה או בחור שנאנסים לחיות אחרי נכון אולי היא חיה ונושמת אבל נפשית לא כל כך בטוח.. 4 שנים זה כלום וזה אפילו ביזיון..

fresh mishmesh

New member
הידעתם?!

יפעת לא אמרה ששופטת שיחררה מישהו שהטריד מינית אלא אנס!! יש הבדל בין השניים, ובין השיפוט שצריך להיעשות בקשר לשני המקרים ואם אתם לא רואים אותו, מצבכם בכי רע. למה לעזאזל צריך לשחרר אנס? כדי שהוא ילך לאנוס עוד בנות אחר כך? כדי שהוא יהרוס עוד חיים? אני כל כך לא מבינה אתכם לפעמים... ההשוואה בין אונס לבין מקרה שמישהי העלילה על המורה שלה, היא השוואה מיותרת לחלוטין. אונס זה אונס, וזה דבר שאפשר להוכיח- אז אין פה הרשעה אוטומטית.

kedeman

New member
בנות, תרגיעו

ותפסיקו להתקיף אני יודע מה זה אונס ואני גם חתמתי על העצומה שם אני גם חושב שהעונש על אונס צריך להיות גבוה וצריך לכלול גם שיקום אם אפשר אבל... אני מעלה פה נקודה אחרת איך יכולים לדעת שלא שופטים מישהו סתם? כל אדם (ברוב המקרים זכר) שיש מישהי כפופה לו מסתכן בתביעה על הטרדה מינית. ובכלל... מה זה הטרדה מינית? נגיעה זה הטרדה מינית? סביר להניח אבל מה עם מילים? אם אני אומר למישהי שיש לה ציצים יפים זה הטרדה? אם אני אומר שהיא כוסית? אם אני רק אומר שהיא נראית יפה? איפה פה עובר הגבול בין החמאה לבין הטרדה מינית? יש גבול ברור כזה?

S a l i t

New member
תיראה

אני מניחה שהשאלה לגבי "איפה עובר הגבות בין הטרדה להחמאה?" היא דיי מתנדנדת בין אנשים שונים הרי כל בנאדם רואה את זה אחרת מכאן שכל אחת רשאית להתלונן אפילו אם תגיד לה שהשיער של יפה היום כי כל אחת רואה את זה אחרת הראיה של שופט לגבי המיקרה הפרטי הוא מה שמשנה

למעלה