חשוב

M a r l e n e

New member
חשוב

ידיד שלי התאבד לפני 3 חודשים. הוא היה בן 18. יום לפני שהתאבד, דיברנו על מוות וכו', וצחקנו על האפשרות שאם הוא יתאבד אני אעשה סיאנס ואדבר איתו... עד עכשיו לא היה לי אומץ, וגם לא רציתי. עכשיו זה נורא חשוב לי. איך לעשות את זה? לבד? עם מישהו שמוכשר לעשות זאת? יש לכם המלצות על מישהו כזה? וכמה בערך זה יעלה?? ומה בעצם קורה בסיאנס? בבקשה תענו לי זה נורא חשוב... -תודה-

תקשיבי...

אני ממליץ לך להניח לו לנפשו. אני בכלל לא מדבר על הסיכונים,ועל הרמאויות... תניחי לו,ותמשיכי בחייך...אפילו שהקשר בינכם היה חזק,את חייבת להניח לזה לעבור...תמשיכי הלאה.זה קשה מנשוא,אבל אין ברירה. אם את חושבת שאחרי ש"תדברי" איתו באמצעות הסיאנס יוקל לך,את טועה. אולי תפגשו בגלגול הבא?אולי בגן עדן? דרך צלחה,כוח,ואושר! חביב הקסם

האספן

New member
תגובה

למה?דווקא עם היא דיברה איתו על זה(זה שזה היה בצחוק זה לא אומר כלום....הוא כניראה באמת רוצה שתדברי איתו,אפילו עם הוא אמר לך בצחוק..כי זה לא היה בצחוק...) אולי הם יפגשו בגילגול הבא או בגן עדן...ואולי לא....זה לא קשור אבל יכול להיות שלא הרוח הזאת תעלה,וזאת תהיה רוח אחרת..אני לא יודע עם יש אפשרות כזאת,אבל עם כן,אז ממש לא כדי לך לעשות את זה,כי מה שיקרה לא יהיה טוב......

I am a freak

New member
אני מצטרף ותומך בדעתם ../images/Emo26.gif

קודם תשקלי את הסיכונים [עושה רושם שאת לא בקיאה] מול הדברים הטובים שייצאו לך [לכם] מהסיפור- ורק אז תחליטי. בהצלחה, הפריק.

M a r l e n e

New member
הממ...

דבר ראשון, אני באמת לא בקיאה בזה. אבל אני יודעת שהוא כן התכוון לכך שהוא היה רוצה לדבר איתי אחרי שיתאבד, ואני בטוחה בכך במאת האחוזים. אין דרך שאפשר להבטיח שתעלה הרוח הזאתי ספציפית ולא רוח אחרת? ואיך עושים את זה? ארר מסובך מידי... והמון המון המון תודה לכם על העזרה

I am a freak

New member
מסובך מדי../images/Emo35.gif

ואת עדיין רק על פני השטח. תחשבי על הזמן שבו כבר תהי מתחת למים. הפריק.

M a r l e n e

New member
:/

אתה לא מבין, זה ממש חשוב לי. אני מפחדת לעשות את זה לבד, כי אין לי ניסיון או ידע, אבל בטוח יש אנשים שיודעים מה שהם עושים ויכולים לקרוא לרוח הנכונה, לא? זה באמת חשוב... תודה רבה

t284

New member
למה תמיד

שמישהו מבקש לעשות סיאנס כולם מזהירים אותו לא לעשות, בלי לתת סיבה ובעצם כולכם עשיתם? אפשר לדעת למה אתם ממליצים לה לא לעשות את הסיאנס הזה?

M a r l e n e

New member
../images/Emo24.gif

חח תודה... ובאמת למה לא לעשות? אני לא הולכת להסתכן או משהו ואם עושים את זה עם מישהו שיודע מה שהוא עושה ובאמת יש לו את היכולת לתקשר עם רוחות, זה אמור להיגמר טוב. חוצמזה, אני רואה שכולכם עדיין חיים. האמת היא שכבר החלטתי לעשות את זה, פשוט חשבתי שאולי יש לכם מישהו טוב להמליץ שיודע לעשות דברים כאלו, אולי תוכלו לשתף אותי מה קורה בסיאנסים (כי משום מה אף פעם לא הייתי באחד) ומה בעצם עושים... תודה:)

יש את מאמרי הפורום.

תקראי את המאמר של "שטלטל" על סיאנס(מפורום מאגיה וכישוף)ואז תקבלי מושג. חביב הקסם

M a r l e n e

New member
הממ...

חיפשתי את המאמר הזה, ולא מצאתי, אז אולי תוכל לשלוח לי קישור? ולמה אתם לא יכולים פשוט לענות?? אני בטוח אעשה את זה, אבל אם כבר אני מעדיפה לעשות את זה עם מישהו שיודע מה הוא עושה... אתם מוכנים להסביר לי מה בדיוק קורה בסיאנס, איך אפשר לעשות את זה, עם מי, וכו'? תודה רבה

האספן

New member
תגובה

את הולכת להיסתכן....תיקראי באתר "בית הרוחות" "בסיפורים מוזרים" סיפור על סיאנס שכמה משם ניפגעו קשה מאוד(גם נפשית וגם פיזית)(אבל איפשר לדעת עם זה נכון)

M a r l e n e

New member
ארר...

קראתי... אני עדיין ממש רוצה לעשות את הסיאנס הזה. זה ממש חשוב לי. מספיק חשוב לי בשביל להסתכן. חוצמזה, אני לא מבינה מה כל כך מסוכן אם אני עושה את זה עם מדיום שיש לה/לו ניסיון ויודע/ת מה שהיא/הוא עושה... תראו, אני שמחה על הדאגה שלכם, אבל בכל מקרה אני הולכת לעשות את זה. למה אתם לא פשוט עוזרים לי?? תודה

תקראי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=33 אם את לא מבינה מה רשום שם-משמע סיאנס לבד את לא יכולה לעשות בזמן הקרוב. אם את מבינה,אז כבר תביני שלא שווה לך לעשות סיאנס. אין לנו מישהו להמליץ עליו-העולם מלא בשלרטנים.... שבת שלום חביב הקסם

M a r l e n e

New member
הממ...

אני לא חושבת שאף אחד ממכם מבין. אני לא התכוונתי אף פעם לעשות סיאנס לבד! וכמו שחזרתי ואמרתי, אני הולכת לעשות את זה בכל מקרה. אני צריכה שאנשים שבאמת מבינים בזה יעזרו לי. קראתי את המאמר ועדיין לא קיבלתי תשובות לאף אחת מהשאלות ששאלתי. ובטוח יש מישהו מהפורום שיודע על מישהו שבתור פרנסה עושה סיאנסים. לא?! תודה רבה לכם

I am a freak

New member
וכאן הטעות

לרוב- מי שמבצע סיאנסים בתור פרנסה הוא שרלטן. מצטער.

M a r l e n e

New member
האא?

אז מה אני אמורה לעשות? אני לא מכירה אף אחד שיודע לעשות סיאנסים. בטח שלא באופן שהוא ידע לקרוא לרוח הספציפית הזו, ובאמת שזה חשוב לי.

אל תעשי את זה!

את לא מוכנה לזה מבחינה נפשית,רגשית,מנטאלית,מאגית(?)ועוד.. אין מי שיעשה איתך סיאנס..מצטערים.. חביב הקסם

I am a freak

New member
בנוסף ../images/Emo26.gif

אני לא יודע מה האידאולוגיה שלך בנושא.... אבל- תנסי לחשוב על זה ככה
נותנים [הם... נו, הבנת
] לך כל כך הרבה סיבות טובות לא לעשות סיאנס.... כאילו ממש רומזים לך בצורה עבה מאוד שלא כדאי שתעשי את זה.
גם התגובה הראשונית שלנו בפורום
גם העובדה שאין לך ניסיון
גם העובדה שאת לא מכירה אנשים שיכולים לעזור לך
גם העובדה שאת לא מכונה לזה
..... את מבינה
לפעמים לא כדאי ללכת נגד הזרם- כי יש לך כל כך הרבה מה להפסיד- יותר ממה שאת יכולה להרוויח. תחשבי על זה. שבת שלום, הפריק.

למעלה