חשוב

danielb

New member
חשוב

תשמעו, אני מאוד אוהב את משחקי הGB של פוקימון, ומאוד רציתי את GOLD ן SILVER. בדיוק הייתה לי יום הולדת, וחברים של סבא שלי רצו לקנות לי מתנה. ביקשתי שיביאו לי את פוקימון GOLD או SILVER. אז הם קנו בלה בלה, יופי. אני פותח את המשחק, ואני מבחין שמשהו לא כשורה. יש יותר שגיאות כתיב מאשר שאתם חושבים, וגם הכותרת ביפנית. לא לדבר על זה שבחוברת שהיו עליה תמונות של פוקימונים ישנים, היו גם מלא שגיאות. אני ממש בטוח שנינטנדו לא היו עושים כאלה שגיאות כתיב, אחרי שהם מתרגמים את המשחק כבר שנה. אז התקשרתי לחנות, הם אמרו שזה מקורי, אני אמרתי שלא, וזה אפילו הגיע לקללות. אני רציתי הכסף חזרה, והוא הסכים אם אני אשלח אליו את המשחק בדואר אקספרס (החנות רחוקה ממני). אז בסוף הוא החזיר את הכסף ויופי. אבל אני עדיין כועס, כי אני חושב שהמשחק מזויף וצריך להסגיר את המוכר למשטרה. אגב, המשחק עלה בדיוק חצי מחיר ממה שזה אמור לעלות בחנות שקרובה אליי. מה אתם חושבים???

mr. man

New member
אז ככה

כנראה מה שקיבלת זה אחד הרומים המתורגמים הישנים שאיכשהו העבירו אותו בחזרה לגיימבוי. זה ללא ספק משחק מזויף, אז כדאי שתפנה למשטרה או שלאיפה שצריך לפנות.

Dragonite

New member
תראה...

כמו שאמר מנהל הפורום, מדובר בזיוף. כבר כמה חודשים שמסתובבים ברחבי העולם רומים מתורגמים של המשחקים, בתוך קלטת משחק מזוייפת. ברוב המקרים קל מאוד לראות שלא עשו עבודה טובה, והקופסא היא פשוט הקופסא של רד או בלו עם שינויים קלים מאוד (אני ראיתי אחד שהיה כתוב עליו לחבר לגרסת הגולד כדי לתפוס את כל 150 המפלצות, או משהו כזה). עד עכשיו לא ראיתי בארץ קלטת אמיתית של המשחק, ולדעתי אף אחת מהחנויות (כולל המקוונות) לא יודעות שהסחורה שהם מוכרים מזוייפת (בחלק מהמקרים נמסר שזוהי הגרסה הירופאית של המשחק, למרות שאני חושב שזה לא נכון). אם אני לא טועה אמאזון עושים משלוחים לארץ, וגם חנויות ומקוונות כמו ביאהו ובאיביי אפשר יהיה לסדר לך משהו, ובמקרים הנ``ל תוכל גם להכנס למכירות פומביות, שם אולי תוכל לתווח על מקום שאליו תשלח הסחורה (במכירות הפומביות מדובר בסחורה שאנשים קנו והם מוכרים אותה מחדש), אבל במקרים כאלה תצרך לבדוק את איכות הסחורה... בהצלחה, מקווה שעזרתי

danielb

New member
תודה...

הי, שניכם מאוד עזרתם לי. 1. החנות אומרת שהמשחק נמכר בדיוק באותה גרסה ב TOYS R US שהם לדעתי חנות מאוד מכובדת, ואם הם מוכרים, אז כנראה שהמשחק מורשה. 2. הם אמרו לי שהגרסה היא אסיאתית (?!) 3. אני לא יודע אם לפנות למשטרה, כי אני לא רוצה שהם יפשטו את הרגל, כי אחרי הכל אולי בעצם עבדו עליהם בעיניים, אבל לפחות רציתי פיצוי, והם עוד הציבו לי תנאים! אני לא יודע אם אחרי הכל, זה מוביל לאנשהוא, אבל תודה! נ.ב. אולי מישהו מכם מכיר את שם החנות: GENESIS אולי הוא קנה שם משהו...

אורי.14

New member
אם אתה רוצה

עד שאתה תקנה את המשחק, אתה מוזמן להוריד מהאתר שלי את הרום עם האנגלית המלאה, מהאתר שלי http://go.to/p2001

למעלה