חשוב!

boaz n

New member
חשוב!

ביום שלישי, כולם אבל כולם, ללכת להצביע לניר ברקת. בלי שום תירוצים ! מדובר באיש רציני, פילנתרופ, שבא מתוכינו והוא יצעיד אותנו קדימה, להבדיל מהמועמד השני.

דיתוּש

New member
אויש נו באמת...

אולי שעוד אלף אנשים יציפו את הפורום ב"לבחור ברקת"... "הצביעו ש"ס"... "בחרו מפד"ל"... ומה אם לא בא לי להצביע ברקת? מה זה בלי שום תירוצים? חוצפה! אני אצביע למי שארצה, אתה יכול לתת את דעתך, לא לכפות. חלאס!

TalKz

New member
אם אני יצביע לו

הוא יהרוס לי את מקום העבודה. קפיש?

לניר ברקת אין נסיון בכלל ..

אז למה להצביע בשבילו? הוא מבין רק בהייטק ולא בשום דבר אחר.. אז הצביעו בעמדי בן אדם טוב עם הרבה נסיון

אם היית מחפש עבודה

ולא היו מקבלים אותך כי אין לך ניסיון, היית מתרגז, נכון? למה לא נותנים סיכוי לצעירים וכל זה.. אז למה לא לוותר על כל הפוליטיקאים ולתת לבנ'דם שהצליח בגדול בתחום העסקי לנסות להרים את העיר הזו? אין לי העדפה ואני מזמן לא גרה בירושלים אבל יש לי חיבה לעיר ואני חושבת שמגיע לה קצת דם חדש. עם כל הכבוד לעמדי הוא עסקן פשוט ולא נראה שיהיה שונה מאולמרט. אילו הייתי בוחרת הייתי נותנת את קולי לאדם כמו ברקת, שיכניס תפיסה חדשה, מודעות לשירות לאזרח ועוד דברים שהצליחו לו בעולם העסקים

אבל חראת או ברקת הזה הוא...

סתם עוד אחד שרוצה לקנות את העיר ואני בתור מתנדב אצל עמדי - ליכוד אומר לכם שברקת תמך בשלום עכשיו והוא שמאלני מגעיל..

אילתושי

New member
הוא באמת מגעיל אבל זה לא קשור

לעובדת היותו שמאלני. שלום עכשיו שולתים.

למעלה